L’UNI CAU CONTRA L’ARASKI

L’Araski, que ja es va imposar la temporada passada a Fontajau, ha tornat a superar a les gironines per 52 a 63. Un parcial de 0 a 8 en l’últim quart ha sentenciat l’enfrontament. Gretter, Van den Adel i Brewer han combinat 31 punts per ajudar a les basques a aconseguir el triomf.

Un inici d’intercanvi constant de cistelles liderat pel joc d’Ygueravide i les cistelles de Tolo no han amagat la realitat d’ambdós conjunts: cap control del ritme de joc de l’enfrontament. Això ha condicionat en el marcador i no ha estat fins a un triple d’Hermida que s’ha canviat la dinàmica (10 a 10). Canella ha contestat també des de la llarga distància, Bertsch ha anotat a plaer gràcies a una gran jugada de Mitchell i Burani ha empatat a 15 des de la línia de triple (15 a 15).

El canvi de quarts ha augmentat les bones sensacions de l’Araski, arribant a dominar el xoc per 6 punts (22 a 28), destacant la bona mà de Txell Alarcón (7 puns). Les nostres ho han seguit intentant fins, trobant una petita solució des de la llarga distància gràcies a Ygueravide (25 a 28).

El pas per vestidors ha canviat la dinàmica ofensiva per ambdós conjunts, però també ha condicionat les defenses. De fet, el control del rebot ofensiu per part de l’Araski (8 rebots ofensius) i el joc coral de les visitants han decantat la balança a favor de les basques. Per part nostre, Magarity ha sostingut a estones a l’Uni, arribant als 11 punts (41 a 45).

Sense gaires opcions, l’Uni ha anat perdent força en els primers minuts de l’últim quart (41 a 47). El temps mort de Laura Antoja ha donat una petita alegria (43 a 47), però un parcial de 0 a 8 de les verdes han trencat el partit (43 a 55) i l’Araski s’ha imposat a Fontajau per 52 a 63.