DRA. SANDRA FÈLIX, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

DRA. SANDRA FÈLIX, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Dra. Sandra Fèlix, centre de medicina estètica, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip. A l’acte de la signatura hi ha assistit, per part del centre, la doctora Sandra Fèlix i Raquel Saenz. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip.

“Estem molt contentes de ser nous partners de l’Spar Girona. Ens dediquem a la medicina estètica i a la salut, dues coses que van juntes. Tot el que sigui esport i hàbits saludables van lligats amb el que volem transmetre als nostres pacients”, ha valorat la doctora Sandra Fèlix i Raquel Saenz, remarcant el sector femení. “Respecte a les usuàries d’aquest tipus de medicina, més del 80% són dones. Hem de donar suport al sector femení i donar tota la força per millorar les condicions. Animem, tant a l’Uni com a les nostres pacients, a continuar endavant”.

Per la nostra part, volem agrair al centre la seva aposta i el seu compromís amb nosaltres.

Sobre Dra. Sandra Fèlix
Centre de Medicina Estètica on es disposa d’una àmplia gamma en tractaments facials i corporals. Procediments mèdics, amb la més altra precisió i seguretat sense renunciar al confort en un entorn càlid i tranquil. Temps per escoltar, entendre i captar les necessitats, tot perquè el pacient estigui còmode i a gust, personalitzant tots els tractaments.

Attachment