L’SPAR GIRONA OBRIRÀ LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 22/23 EL 18 DE JULIOL

L’SPAR GIRONA OBRIRÀ LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 22/23 EL 18 DE JULIOL

Després d’una temporada que gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, hem aconseguit quedar de nou entre els 8 millors equips del continent, a més d’arribar un altre cop a les semifinals de la LF Endesa, l’Spar Girona vol continuar avançant.

Com a entitat, és un orgull molt gran lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. Després d’una temporada on ha sigut complicada en tots els aspectes, iniciarem aquesta campanya d’abonats sota l’eslògan “#ShaDeViure” amb la intenció de fomentar el bàsquet femení a Fontajau.

En aquest curs gaudirem de la primera campanya de Bernat Canut; de la nova capitania de María Araújo; de la MVP de la LF Endesa Rebekah Gardner; de la MVP Nacional Irati Etxarri; de l’evolució d’un equip; i de noves incorporacions que segur que faran xalar Fontajau.

 

ABONAMENTS

  • La campanya de renovacions ha estat tot un èxit. Amb ganes de més, el dilluns 18 de juliol iniciem la segona part de la campanya d’abonaments enfocada a la captació de noves altes.

CATEGORIES
Com a novetat d’aquesta temporada, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau quedarà segmentat en 3 zones diferents: central, lateral i fons.

Les tarifes per a les diferents zones són:

*Pack 4: mínim 4 carnets (per a totes les edats). 

*Pack Familiar: 2 adults i 2 menors (fins 2010).

Per primer cop, aquesta temporada també hi haurà Grada d’animació a la Zona 2. Per a més informació: abonaments@unigirona.cat

DESCOMPTE BÀSQUET GIRONA I GIRONA FC

Descompte de 20€/carnet pels abonats/socis del Bàsquet Girona i Girona FC (abonats/socis a la temporada 2022/23) sempre que siguin noves altes de l’UNI GIRONA.

S’haurà de presentar un document acreditatiu de l’abonament per gaudir del descompte (via correu electrònic o a les oficines del club).

No s’aplicarà aquest descompte a la tarifa INFANTIL.

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?
L’abonament inclou tots els partits de Liga Femenina Endesa i de competicions europees, sumant així un mínim de 24 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles playoffs d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 6 euros.

CONTACTE

  • Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu abonaments@unigirona.cat.
  • També us podeu desplaçar a les oficines del club: Pavelló Municipal Girona-Fontajau (horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h. Caps de setmana tancat).
  • Podeu contactar telefònicament: 696 798 759 (caps de setmana telèfon no disponible).

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Attachment