SQUADRA PIZZA LAB ES CONVERTEIX EN NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

SQUADRA PIZZA LAB ES CONVERTEIX EN NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Squadra Pizza Lab, restaurant enfocat a la producció i venda de pizzes de massa quadrada d’elaboració artesanal i amb ingredients de proximitat, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura han assistit, per part de Squadra Pizza Lab, els CEOs i cofundadors Joel Serra, Marc Almeda i Adrià Reixach. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general de l’Uni Girona.

El director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa patrocinadora. “És una il·lusió per l’esport femení i pel club poder comptar amb una empresa que s’identifiqui tan bé amb els valors juvenils i amb la ciutat de Girona”.

Joel Serra, Marc Almeda i Adrià Reixach han manifestat que “estem molt contents de poder col·laborar amb l’Uni Girona i donar suport al bàsquet i l’esport femení. L’Uni comparteix uns valors que s’identifiquen molt bé amb la nostra marca. El fet de poder estar al costat d’una empresa de Girona i estar relats en una cosa tan maca i íntegre com el que han aconseguit. Per nosaltres és un orgull”.

Per altra banda, l’equip de Squadra Pizza Lab també expressa que “estem molt contents que l’Uni ens permeti poder animar als temps entre quarts i mitges parts per poder donar visibilitat a la nostra marca. En aquest sentit, estem molt satisfets amb l’entitat”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment