LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – IDK EUSKOTREN

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – IDK EUSKOTREN

El partit s’emetrà per Twitter @BaloncestoEsp

El passat diumenge l’Spar Girona s’enfrontava a l’IDK Estudiantes en la primera volta de Quarts de Final en què les nostres es van imposar per 56 a 61. Ara toca un partit de tornada amb molta intensitat que tindrà lloc aquest dijous a Fontajau (20:00h). “Ara és cara o creu”. I és que a cada partit a Fontajau, “si no guanyem, ens hi juguem no tenir més partits fins l’any que ve”. És per això que Laura Antoja creu que és “una raó prou important perquè l’equip demani a l’afició i a tota la gent que vulgui venir que no s’estigui de fer un esforç més, de venir entre setmana tot sabent que l’horari és complicat i intentar fer costat a l’equip per tal que nosaltres puguem respondre”.

La segona entrenadora de l’Uni ha fet saber sobre Binta Drammeh i Rebekah Gardner que “en principi, estan entrenant amb normalitat. El que passa és que la tipologia d’entrenaments que fem no són per posar-se en forma sinó que són més a nivell tàctic, per recuperar sensacions i mantenir el cos una mica en alerta”. D’aquesta manera, les dues jugadores estan entrant en ritme d’entrenament i “tenen moltes ganes d’estar bé i de participar en el partit. Per tant, les farem servir i a mesura que anem veient, anirem augmentant els minuts”. A més, ha afegit sobre Frida Eldebrink que “anem fent controls per veure si tenim bons resultats i si en tenim s’incorporaria, però ara mateix no tenim una data i se’ns ajusta el temps”.

Mendy és una jugadora que “ara mateix ens està donant molt d’aire. Ella se sent còmode i està jugant molts més minuts dels que jugava”, expressava Antoja. La francesa ha continuat treballant cada dia i “quan ha tingut l’oportunitat, perquè han faltat peces en la seva posició, les ha agafat. Està fent una grandíssima defensa amb molta intensitat i, en atac, està aprofitant la seva capacitat anotadora tant en distància com en força cap a dins”.

Així doncs, amb l’arribada de Binta i Rebekah, “el que hem de fer és que aquest engranatge sigui igual de bo però amb menys desgast respecte a la recuperació pels següents partits. És a dir, que puguin tenir rotacions i que totes tres puguin trobar aquest punt”, desitjava la segona entrenadora de l’equip.

IDK EUSKOTREN

Al partit d’anada, el conjunt rival ja va demostrar que té la capacitat per fer front a qualsevol equip de la LF Endesa. Un enfrontament on va dominar la competitivitat i que va ser ajustat fins als últims minuts, on l’Spar Girona va acabar imposant-se per 56 a 61. “El resultat a nivell de puntuació d’elles, que normalment tenen un marge de 70 punts, el vam rebaixar molt. Crec que el tema va ser una mica l’energia que portàvem nosaltres, la falta de rotació en la qual no vam poder posar el ritme ofensiu que ens agrada i aquestes robades de pilota o això que ens dona a nosaltres molt d’aire i ens dona molts punts fàcils”, explicava Laura Antoja, que alhora afegia que “Cornelius i Coulibaly són les que potser millor percentatge o números van fer, però hi ha jugadores exteriors que vam saber agafar molt bé. Cvitjovix és la que ens va donar una mica més de problemes també”.

De cara a aquest partit, Antoja és conscient que “són una molt bona plantilla”, però amb l’entrada de dues jugadores al nostre equip creu que “la rotació és més àmplia i podem intentar aconseguir una part ofensiva molt més agradable per nosaltres, amb més facilitat d’anotació i seguir mantenint la gran defensa que es va fer. Millorant, evidentment, detalls com la força que té Coulibaly dintre i les penetracions de Cornelius, que s’han d’intentar minimitzar”.

LLIBRETA DEL PARTIT

Laura Antoja finalitzava la roda de premsa aclarint que “cinc punts no són suficients per plantejar-te un altre partit que no sigui la victòria. A més elles ens demostren cada vegada que juguen contra nosaltres que no són partits fàcils, ens ho posen complicat, i més si només tenim l’avantatge de cinc punts a un sol partit més. Demà s’ha de jugar al 300% i, sabent el que ens juguem i contra qui ens ho juguem, hem d’anar per la victòria i fer els màxims punts possibles”.

Attachment