TORNA L’ANTI-QUINA DE L’SPAR GIRONA

TORNA L’ANTI-QUINA DE L’SPAR GIRONA

Amb la impressió del cartró del final de la noticia obtindràs l’entrada al partit de franc i d’un 2×1 amb la compra d’un cartró.

Un any més, l’Spar Girona prepara les seves Quines de Nadal encara que aquesta edició amb un format especial. Els dies 18 de desembre (partit a les 18:10h) i el 4 de gener (19:30h), després del partit podreu gaudir d’una bona estona jugant a les Anti-Quines de l’Spar Girona amb la família i els amics en el mateix pavelló de Fontajau.

Hi trobareu unes paneres de Nadal plenes de moltes sorpreses! Tot això és gràcies a l’ajuda de més de cent empreses que col·laboren amb el club per tal d’obsequiar els participants amb els seus productes i sense els quals aquest esdeveniment nadalenc- que ja va per l’onzena edició- no seria possible.

Modificacions
Després de no poder realitzar l’edició de la temporada passada per culpa de la Covid-19, aquest any presentem diferents modificacions per garantir les mesures sanitàries. Un canvi important és que l’esdeveniment es realitzarà al pavelló de Fontajau des dels mateixos seients de la grada.

Com sabeu, a les anti-quines la gent comença dreta i un cop s’esmenta un número del cartró, la persona en qüestió ha de seure, quedant eliminada de l’anti-quina. Guanya l’última persona que queda dreta.

No deixeu l’oportunitat de gaudir i de passar una estona divertida amb la família i amb els amics en aquestes dates tan màgiques i guanyant molts premis. Bones festes a tothom!

Attachment