HECO PRESENTA A MICHAELA ONYENWERE

HECO PRESENTA A MICHAELA ONYENWERE

Michaela Onyenwere ha estat presentada aquest matí a Fontajau de la mà d’Heco, un dels patrocinadors principals del club. En l’acte de presentació hi ha assistit Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, Michaela Onyenwere, la nova incorporació de l’Uni, i Francesc Palomo, director comercial d’HECO a Espanya, i Laurent Nou, director comercial d’HECO a Europa.

Francesc Palomo ha valorat positivament l’arribada de Michaela a l’equip. “Estem molt contents de ser presents a la presentació de la Michaela. És un fitxatge d’alt nivell que ens ajudarà a sumar victòries. Estem molt contents de donar suport a aquest equip. Els valors de l’Uni coincideixen amb el del nostre grup empresarial. Tenim l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats i el benestar de les persones a través de la cultura i l’esport”.

Michaela Onyenwere s’ha mostrat molt contenta per vestir la samarreta de l’Spar Girona: “La ciutat és increïble, he tingut temps per descobrir una mica la ciutat i la gent és molt maca, veure l’energia que transmeten, l’amor que tenen pel club, és molt inspirador i tinc moltes ganes de tornar a jugar”.

La jugadora va seleccionar Girona perquè considera que “és el millor club per mi, la comunitat, l’energia que transmet l’afició, l’atmosfera i juguem a les lligues més top del món i amb jugadores increïbles. A més, hi ha la meva companya d’universitat la Kennedy Burke. Tinc moltes ganes de jugar amb ella un altre cop”.

Cal destacar que la rookie de la temporada a la WNBA podria debutar aquest dissabte contra el Casademont Zaragoza. “La recuperació està anant molt bé. Segurament debutaré el dissabte vinent. Molt contenta de tornar a la pista”, finalitza.

Attachment