Treballada victòria per acabar l’any com a líders. (IDK Gipuzkoa 60 – 74 Spar Citylift Girona)

Treballada victòria per acabar l’any com a líders. (IDK Gipuzkoa 60 – 74 Spar Citylift Girona)

IDK Gipuzkoa 68 – 73 Spar Citylift Girona

L’últim partit del 2018 ha portat a l’equip fins a Donosti per enfrontar-se a IDK Gipuzkoa. Amb poc descans a les cames, després del partit disputat aquest passat divendres a Bembibre, l’equip s’enfrontava a un dels rivals més exigents de la competició. Amb un balanç de 8 victòries i 4 derrotes i ja classificades per a la Copa de la Reina, les donostiarres estan tancant una molt bona primera volta i arribaven en molt bona forma, després de guanyar el derbi basc amb una meritòria remuntada dijous passat.

Amb unes defenses plenes d’intensitat, IDK ha començat fort i amb les idees clares: no deixar jugar còmodament a les jugadores de l’Spar Citylift ni deixar-les córrer tal com els hi agrada fer. Les pilotes interiors han estat la via per anotar en uns primers minuts on l’equip encara no se sentia del tot còmode. Una penetració i un tir en suspensió de Laia Palau han provocat la primera alternativa en el marcador i l’equip s’ha posat per davant, i sumat a un gran parcial de 0-12, ha acabat el primer quart amb un 15 – 16.

Els primers 20 punts visitants anotats han estat des de la zona, factor clau a dominar en el partit d’avui amb responsabilitat, sobretot durant la primera meitat per a Julia Reisingerová que ha anotat 10 punts, ja que Nadia Colhado ha estat condicionada per dues faltes personals ràpides. Les d’Eric Surís han estat molt actives en defensa, complicant la circulació de pilota a IDK i provocant diversos errors que han aturat la bona ratxa ofensiva dels primers minuts. El marcador a la mitja part ha estat de 27 – 38.

Les 6 assistències de Núria Martínez en la primera meitat – 10 en total – han estat claus per dominar el marcador i el joc. IDK ha tingut un bon inici en defensa pel que fa al tercer quart, trencat per uns molt bons minuts ofensius de l’equip en general i de Hampton en particular, que ha sabut trobar espais a la zona per anotar, així com situacions de tir exteriors. Un treballat 48 – 53 ens ha portat a l’últim quart amb el partit molt obert.

El darrer període ha seguit amb una dinàmica molt intensa en el joc de tots dos conjunts, que han espremut al màxim les seves forces després d’un cap de setmana de competició intents. El partit no s’ha trencat en cap moment i les locals han sabut posar les coses molt difícils a unes líders de la Liga Dia que ho seguiran essent gràcies a aquesta treballada victòria per 60 – 74.