Campiones d’hivern en un any de rècords!

Campiones d’hivern en un any de rècords!

L’equip es va proclamar campió d’hivern de la Liga Dia a la pista d’IDK Gipuzkoa amb 12 victòries i només 1 derrota, igualant el rècord històric del club a la màxima categoria estatal.

Foto-Reportatge-6.1

Bons rècords i bons records són els que ens queden per finalitzar l’any. Mirant pel retrovisor totes les grans fites que ens deixarà aquest 2018, ens remuntem 12 mesos per fixar-nos en aquell gran partit a Fontajau davant de tot un Olympiacos a la ronda de 16 de l’Eurocup Women. L’anada havia estat complicada, amb 5 punts de desavantatge per remuntar. El nostre pavelló, però, va estar pletòric, i l’equip no només es va aconseguir classificar per a la ronda de 8, sinó que va aconseguir una victòria per 27 punts: no era una victòria més, era una exhibició de bàsquet davant d’un club històric d’Europa.

Força semblant va ser el partit davant Virtus Eirene a la ronda següent, on l’equip va deixar més que encarrilada l’eliminatòria en guanyar per 24 punts en el partit d’anada aprofitant el factor pista. I encara, als quarts de final europeus, tot i l’eliminació davant de Galatasaray, l’equip es va fer gran jugant de tu a tu en tot moment davant d’un campió d’Europa, essent eliminat a l’últim segon quan la pròrroga semblava cantada.

En l’àmbit estatal, hem arribat a totes les finals possibles: Lliga, Supercopa i Copa de la Reina, on més de 300 aficionats van acompanyar l’equip a Saragossa per donar tot l’escalf possible a l’equip, confirmant així la germanor entre seguidors i plantilla.

Pel que fa a la temporada 2018-2019, ens trobem ben bé en el seu equador i les coses no podrien anar millor: després d’un inici perfecte a l’Eurocup Women, amb 6 victòries, cap derrota i quedant terceres en la classificació general de la fase de grups, l’equip es va proclamar campió d’hivern de la Liga Dia a la pista d’IDK Gipuzkoa amb 12 victòries i només 1 derrota. Aquest balanç iguala el rècord històric del club a la màxima categoria estatal, tot i que en aquell cas l’equip no va aconseguir el lideratge al final de la primera volta.

Attachment