TURISME RURAL GIRONA, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

TURISME RURAL GIRONA, NOU COL·LABORADOR DE L’SPAR GIRONA

Turisme Rural Girona, l’associació que aglutina prop de 300 cases de la província de Girona, ha estat presentada com a nou col·laborador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura han assistit, per part de Turisme Rural Girona, el president de l’associació Ramon Corominas Estany, i la gerent, Tere Vilà. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general de l’Uni.

Ramon Corominas Estany s’ha mostrat il·lusionat amb aquest acord i ha destacat que “les sinèrgies que es poden establir entre les dues entitats poden ser molt interessants, ja que a l’associació ens permet apropar el turisme rural a un col·lectiu implicat en l’esport i la natura, a la vegada les nostres cases associades es promocionaran al Club i amb els seus abonats a través de diferents accions de promoció”.

D’altra banda, Xavi Fernández de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “És una il·lusió per l’esport femení i pel club poder comptar amb una associació com Turisme Rural Girona que apostin pel projecte i que comparteixen la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.

Per la nostra part, volem agrair a l’associació el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Veure’n més de 

Attachment