LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CADÍ LA SEU

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CADÍ LA SEU

L’enfrontament corresponent a la Jornada 21 de la LF Endesa tindrà lloc dimecres 6 d’abril a les 20:15h i es podrà veure per Esport3

Fontajau tornarà a gaudir d’un dels partits més esperats de la temporada: el derbi català. I és que l’Spar Girona disputarà el partit ajornat contra el Cadí La Seu.

Laura Antoja expressa que aquest cap de setmana “no vam fer un bon partit. Hem de recuperar sensacions i aquesta imatge que volem donar sempre a l’espectador que ve a Girona a veure’ns. I el que tenim ganes d’oferir és a nosaltres mateixes, ritme, intensitat, encert i joc vistós”. I és que les gironines s’han d’enfocar en oferir sempre la seva millor versió “si és possible”.

Sempre hi ha hàndicaps i aquesta vegada ens trobem que hi ha jugadores lesionades i això “repercuteix en la rotació, el ritme i el treball diari que ningú veu, però que és on es posa la intensitat i totes aquelles peces que fan que després el partit surti bé”, valora la segona entrenadora de l’Uni.

El Cadí La Seu, un fort rival
Sense Irati Etxarri, cal destacar a les bases Laura Peña amb una mitjana de 7 punts per partit i Laia Raventós (6,7 punts). “Pivec és una jugadora molt completa. Té un tir de dos amb parada i tir i després rebot quasi letal. Tunstull té molta envergadura a dins i bones tiradores a fora. Ari Pujol és l’ànima de l’equip i pot sortir en qualsevol moment”, analitza Laura Antoja.

També s’ha de destacar “el retorn de Júlia Soler és una cosa maca de viure a Girona. Per nosaltres és una circumstància diferent de qualsevol a la que hem viscut aquest any perquè no ens ha passat mai de tenir una excompanya d’aquest mateix any jugant en contra”, valora la segona entrenadora.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
“Crec que tenim avantatge en el joc interior i que hem de ser molt conscients que les seves dues bases són el motor de l’equip i que generen molt, porten el ritme i juguen amb la defensa. Hem d’intentar mantenir-les a ratlla”, analitza la segona d’Alfred Julbe.

Respecte a les baixes, Antoja subratlla que “no recuperarem a Frida a causa de la seva lesió. Rebekah Gardner i Binta Drammeh tenen una molt bona evolució, però fins a últim moment no veurem si fem el pas d’incorporar-les. I la jugadora amb Covid que no podrà ser-hi”.

Per acabar, la segona entrenadora vol “agrair a l’afició tot el suport que ens donen. Igual que ens demanem a nosaltres mateixes, demana’ls-hi a ells l’últim esprint final. El que volem aconseguir és arribar a la final de la lliga i inclús lluitar pel títol. Tots estem cansats, però tots hem d’intentar de fer un sobreesforç mental. Tots hem d’estar a la mateixa línia i en el mateix vaixell”.

Attachment