Un gran tercer quart sentencia el derbi per a les locals (89 – 52)

CRÒNICA

Un parcial matiner de 6-0 ha deixat entreveure les ganes de les locals de buscar la segona victòria en lliga de la temporada. Les visitants, que van perdre el seu primer partit en l’inaugural Open Day, no han trobat el camí a la cistella fàcil durant els primers minuts, i l’Spar Citylift Girona se n’ha sabut aprofitar. Diverses recuperacions finalitzades amb cistelles en transició ràpida han obert una escletxa al marcador – amb una diferència màxima de 12 punts – que ha suposat un 20 – 9 en la finalització del primer quart.

Només en els primers 10 minuts, ja havien anotat 7 jugadores de l’equip, demostrant així un engranatge aconseguit a base dels primers dies d’entrenament amb l’equip al complet – sense oblidar la baixa de Bea Sánchez, encara amb problemes a l’esquena. Tot i això, Sant Adrià ha volgut demostrar que el partit no estava sentenciat, i ha sabut competir acostant-se a 4 punts en el marcador en l’inici del segon període. Un triple de la capitana Rosó Buch ha aconseguit trencar momentàniament la mala ratxa anotadora de l’equip, que ha arribat a la mitja part guanyant per 41 – 31.

Semblava que es repetís la història de l’inici al principi del tercer quart: un parcial, aquesta vegada de 9-0 favorable a les locals, començava a tancar el partit. Un bon percentatge d’anotació en tirs de camp ha permès seguir obrint forat i començar a encarar la victòria a falta d’un últim quart que, les noies d’Eric Surís, no volien que se’ls hi compliqués més del compte. Amb un resultat de 71 – 39 s’ha arribat a l’últim quart.

La tònica ha estat la mateixa durant els últims minuts, on l’Spar Citylift Girona ha seguit fent rotacions per repartir minuts en un inici de temporada molt exigent. Al final, el resultat de 89 – 52 no ha fet justícia de l’exigència del partit davant d’un equip molt jove, però ple d’il·lusió i marge de millora. L’staff encara ha tingut temps de fer debutar a Júlia Soler i Laia Moya amb el primer equip. També cal destacar que Núria Bagaria ha tornat a l’equip després del seu debut en la temporada passada, i que Aina Martín s’ha estrenat amb els seus primers tres punts gràcies a un triple en l’últim segon.

Ara, sense massa temps per descansar, l’equip ja pensa en el duel de diumenge a les 13 h a Fonteta, pavelló d’un exigent València Basket que, tot i ser un nouvingut a la categoria, de ben segur que voldrà posar les coses molt difícils a l’equip.