Un Spar Citylift Girona molt treballador supera el Mann-Filter en la jornada inaugural (60 – 82)

Un Spar Citylift Girona molt treballador supera el Mann-Filter en la jornada inaugural (60 – 82)

Cròncica-J1

La primera jornada de la Liga Dia ha enfrontat a l’equip davant d’un Mann-Filter Stadium Casablanca molt renovat; amb un cinc inicial pràcticament nou i un projecte dirigit pel català Fabián Téllez, que va realitzar una meritòria campanya la passada temporada dirigint l’Snatt’s Femení Sant Adrià.

Per part gironina, tal com deia el tècnic Eric Surís en la prèvia: “L’equip està amb moltes ganes i molta il·lusió. De mica en mica podem avançar, amb el hàndicap de la baixa de la Bea, però estem treballant per intentar ajustar aquesta nova situació”.

El partit s’ha presentat atractiu per a l’espectador, amb percentatges alts d’encert i una anotació prou alta tenint en compte el punt tan inicial en el que ens trobem de temporada. La brasilera Nadia Colhado – 11 punts en el primer quart –  ha estat d’allò més còmode a la pintura, rebotejant i anotant amb assiduïtat durant els primers compassos del joc. Hampton, amb 8 punts, ha estat un corcó per a la defensa rival. Les aragoneses han començat encertades en el tir exterior, però no han pogut aguantar l’embranzida de les gironines. El primer període a acabat amb un 10 – 23 favorable a l’Spar Citylift Girona.

L’avantatge de +13 ha estat un indicatiu del bon primer període de l’equip, però Mann-Filter no ha estat disposat a cedir més terreny; dos triples consecutius han tornat a posar les aragoneses dins el partit amb dos parcials favorables a l’equip de Fabián Téllez. Amb tot, però, les d’Eric Surís han sabut realitzar bones defenses quan l’equip patia més en atac per no deixar escapar el marge en el marcador. El resultat al descans ha estat de 26 – 39.

Transicions ràpides, un joc ben dirigit per la base Núria Martínez i un bon encert de Shay Murphy han tornat a donar avantatge a l’Spar Citylift Girona, aconseguint allunyar-se de 17 punts. Al final del tercer quart s’hi ha arribat amb un 44 – 61.

L’equip gironí no ha aixecat el peu de l’accelerador tampoc en l’últim tram del partit, on s’ha seguit mostrant encertat a la zona exterior, amb protagonisme de Núria Martínez des dels 6,75, però sobretot ha sabut mantenir en propietat la pintura. L’equip s’ha trobat més còmode i els primers entrenaments com a conjunt comencen a donar els seus fruits. El resultat final ha estat de 60 – 82.

Ara, sense massa temps per descansar, la vista ja està posada en el proper compromís de Liga Dia, en la qual dimecres l’Snatt’s Femení Sant Adrià visitarà Fontajau, a les 20:30h. en la que serà la segona jornada de competició domèstica.

Attachment