Un partit de rècords

Un partit de rècords

L’Spar Citylift Girona fa miques el seu propi rècord d’anotació en Lliga Femenina 1, així com el rècord de diferència de punts en un partit.

Helena Oma, MVP amb un +21 de valoració, va confirmar el creixement constant que està experimentant.

Un equip de rècord

Restaven només 35 segons per finalitzar l’enfrontament a Ferrol i la mitjana d’edat sobre el parquet era de 20,6 anys – amb Rosó, Aina Martín, Helena Oma, Fatou Cissé i Julia Reisingerova en pista. La vidrerenca Aina Martín va assistir a la mataronina Rosó Buch per sumar, en suspensió, els dos punts que polvoritzaven el rècord d’anotació històrica del club.

Aquesta cistella de la capitana superava el rècord d’anotació assolit fa pràcticament sis anys, un 7 de gener de 2012 davant el Celta Baloncesto, on l’equip va realitzar un gran partit a Fontajau que va acabar amb un marcador de 92-52.

Segons més tard, una incommensurable Helena Oma – MVP ahir amb un +21 de valoració – aconseguia la cistella que feia pujar el 96 al marcador. Sens dubte, una xifra que perdurarà en la memòria dels aficionats del club i, al mateix temps, un nou repte per conquerir.

Però els rècords d’ahir a la tarda no van acabar aquí; també es va aconseguir batre la diferència històrica de punts del club en un partit, que fins ara era de 44. Amb el resultat de 42 a 96 davant Baxi Ferrol, aquesta diferència es va incrementar fins als 54 punts.