Impecable tercer quart que val la classificació dins el Top 8 (Uni Györ 56 – 78 Spar Citylift Girona)

Impecable tercer quart que val la classificació dins el Top 8 (Uni Györ 56 – 78 Spar Citylift Girona)

Uni Györ 56 – 78 Spar Citylift Girona

Durant els dies previs a l’enfrontament, amb un ambient de calma tensa, l’equip ha anat interioritzant la importància del partit amb el clar objectiu d’assolir el Top 8 i evitar així l’eliminatòria prèvia del 3 i 10 de gener. El canvi a la banqueta en l’equip hongarès donava un plus d’atenció a les gironines, tal com alertava Eric Surís.

Amb tot, el partit ha arrancat amb una bona defensa i una possessió exhaurida de les locals; tota una declaració d’intencions de les gironines. Nadia Colhado ha sabut trobar bones situacions de tir essent la referència en atac amb 8 punts en el primer període. Györ, que avui es jugava la segona plaça del grup juntament amb Gernika, ha buscat situacions d’atac des de la línia de 6,75 i ha sabut reenganxar-se després d’un parcial de +7 punts de l’Spar Citylift Girona. Al final del primer quart, el resultat era de 16 – 18.

El segon quart ha tingut com a protagonista les alternatives en el marcador. L’equip, sense trobar les situacions còmodes del primer temps, ha patit per anotar davant d’una molt bona defensa de les jugadores locals; Lexie Brown, amb 17 punts en la primera meitat, ha esdevingut el problema de l’Spar Citylift i la peça a collar. A la mitja part s’hi ha arribat en taules: 34 – 34.

Parcial de 0 – 12 després del descans que ha començat a trencar el partit. Defensa intensa de les noies d’Eric Surís, posant moltes mans i imprimint més intensitat per deixat en blanc l’atac hongarès; de fet, Györ ha estat més de quatre minuts sense anotar. Un 4 – 27 en aquest període ha estat determinant per no patir més del compte i encarrilar una victòria importantíssima.

Shay Murphy, un pèl discreta a la primera meitat, s’ha destapat i ha acabat el partit amb 19 punts, actuant de shooter sempre que l’equip ho ha necessitat. Palau, generosa com ens té habituats, ha repartit fins a 10 assistències. Ja en l’últim minut, l’staff ha donat entrada a Núria Bagaria; la jugadora del planter ha anotat en l’únic llançament que ha intentat des de la zona de tres punts per estrenar el seu caseller anotador en la present temporada a l’Eurocup, i ha tancat el marcador amb un 56 – 78.

Un cop assolit el primer objectiu de la setmana – entrar al Top 8 de la competició europea – ara sí que l’equip ja només té al cap l’important partit de diumenge a Fontajau davant el líder, el Perfumerías Avenida de Salamanca, a les 20 h, on s’espera una gran entrada.

Consulteu les estadístiques del partit aquí.