UN TERCER QUART MAGISTRAL DE GARDNER DONA LA VICTÒRIA A L’SPAR

UN TERCER QUART MAGISTRAL DE REBEKAH GARDNER DONA LA VICTÒRIA A L’SPAR

Primera victòria de la segona volta a la LF Endesa i setena consecutiva per a l’Spar Girona, que ha reaccionat a temps contra el Movistar Estudiantes (34 a 25 a la mitja part). Un gran tercer quart de Rebekah Gardner (12 punts al tercer període) i un bon final de Sykes, que ha acabat el partit amb 15 punts, han decantat la victòria per a les gironines per 62 a 72.

De més a menys
Bon inici de l’Spar Girona, que a partir de les bones defenses i del control del ritme de joc de Brittney Sykes s’ha fet amb el primer compàs de joc. Mentre que María Araújo ha aprofitat les assistències de l’americana per posar el +5 en el marcador, l’Estudiantes ha aconseguit entrar a l’enfrontament gràcies a l’encert des de la llarga distància (6 punts de la capitana, 10 a 15). Amb minuts, el temps mort de les locals ha frenat en sec el nostre ritme, situació que ha aprofitat el Movistar per situar-se per primer cop per davant (cistella de Billie Massey, 16 a 15). No obstant això, l’acció final de Binta ha tornat a avançar a les nostres, posant una mínima avantatge (16 a 17).

La defensa de l’Estu, diferencial
Segon quart per oblidar de l’Uni. Tot i que ambdós conjunts han estat irreconeixibles a l’inici, la bona mà de Mollenhauer des de la llarga distància ha desatesat a les locals en el xoc (11 punts, 3/4 en triples, 29 a 22). Sense gaires opcions per anotar per la bona defensa local, la distància de punts en el marcador ha portat a les gironines a col·lapsar en atac. A més, el bonus de l’Spar ha condicionat la defensa gironina, i Gretter i Méndez han posat el +9 abans del descans (34 a 25).

Parcial de 4 a 19
El tercer quart només hi ha hagut un color. El pas per vestidors ha canviat radicalment la imatge de l’Spar en els dos costats de pista. De fet, a nivell defensiu, les gironines han deixat a l’Estudiantes amb només quatre punts anotats en el tercer parcial. En l’àmbit ofensiu, Rebekah Gardner ha fet una masterclass ofensiva (12 punts en el tercer quart). L’americana, vertical atacant a cistella, ha estat imparable, ajudant a les gironines a remuntar l’enfrontament (38 a 44).

Sentència tímida
Amb el partit per decidir, ambdós conjunts han augmentat intensitats per fer-se amb l’enfrontament. Tot això ha portat a l’Estudiantes i a l’Spar a intercanviar-se cistelles. Amb un triple de Mollenhauer, Canut ha demanat temps mort i les gironines han mostrat una de les millors versions del partit: Etxarri ha castigat des de la llarga distància i Sykes s’ha fet de nou amb el pes ofensiu (15 punts, 51 a 62). Tot i la clara línia ascendent de l’Spar, l’Estudiantes ha estat en tot moment a prop nostre, caient finalment per 62 a 72 (cistella de Sykes sobre la botzina).