BERNAT CANUT: “LA SEGONA PART HEM ESTAT SUPERIORS”

BERNAT CANUT: “LA SEGONA PART HEM ESTAT SUPERIORS”

Després de superar a domicili al Movistar Estudiantes per 62 a 72, Bernat Canut va valorar l’enfrontament i va deixar clar que hi va haver dues parts. “La segona hem estat clarament superiors. Els primers sis minuts hem dominat en els dos costats de la pista”.

No obstant això, l’entrenador de l’Spar Girona va considerar que “a partir de les primeres rotacions s’ha capgirat la dinàmica. Hem deixat de defensar i atacar a a objectius, amb moltes imprecisions i molts de dubtes”. El motiu d’aquestes errades va ser la “lectura” errònia “de la seva defensa, generant una dinàmica dolenta de joc. Faltava intensitat. En aquesta lliga has d’anar al fang i estar al mateix nivell de motivació i predisposició que el rival.

Una intensitat que va canviar bruscament en la segona part. “Segona part bé des del principi amb bones defenses. Ens ha permès jugar més en transició. Bona feina els darrers vint minuts per poder consolidar una victòria”. Amb aquesta victòria contra Estudiantes, l’Spar ja suma set victòries consecutives.

Attachment