Un tercer quart pletòric dóna la novena victòria en lliga. (Spar Citylift Girona 52 – 40 Mann-Filter Stadium Casablanca)

El poc encert ofensiu de les gironines complica un partit que s’ha resolt a la represa amb un parcial de 22-3.

Spar Citylift Girona 52 – 40 Mann-Filter Stadium Casablanca

L’arrencada del partit ha estat difícil, la pilota semblava no voler entrar i ha estat Mendy qui ha estrenat el marcador amb dos tirs lliures després de rebre una falta. Així i tot, l’escassetat de punts ha estat notòria durant tot el primer quart -en els primers cinc minuts tant de l’Spar Citylift Girona com el Mann Filter només havien anotat 4 punts- i finalment, ha acabat amb un lleuger avantatge en el marcador per part de l’equip visitant (8-12).

En el segon quart les coses no han millorat per a l’equip de Girona; les jugadores intentaven despertar-se una vegada i una altra però les coses no els sortien bé, els tirs no entraven i es notava a l’equip espès en l’atac. El Mann Filter ha sabut aprofitar la mala ratxa de l’equip local i s’ha posat per davant en el marcador per a arribar a la mitja part amb el tauler a favor seu (18-20).

En tornar dels vestidors, l’equip d’Eric Surís ha fet un clic, la defensa ha passat a ser més agressiva i l’equip ha començat a jugar més solt, amb alegria i mostrant-se còmode en la pista, tant que el Mann Filter, mancant 4 minuts per a acabar el tercer període encara no havia anotat cap punt. El treball psicològic en la mitja part ha fet que l’Spar Citylift Girona acabés el tercer quart per davant de l’equip rival amb el marcador a 40-23.

Ja en l’últim quart, l’equip de Girona ha intentat mantenir la dinàmica del tercer període, han anat sumant punts i augmentant l’avantatge en el marcador però ja sense la mateixa empenta amb la qual l’han fet en sortir dels vestuaris, i amb un percentatge força baix a l’hora d’encistellar. Finalment, l’Spar Citylift Girona ha aconseguit superar a l’equip de Saragossa i emportar-se la victòria amb 12 punts d’avantatge (52-40).