LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona — Mann-Filter Casablanca

LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona — Mann-Filter Casablanca

Stadium Casablanca visita Fontajau amb l’objectiu de seguir lluitant per places de Copa de la Reina.

LA PRÈVIA | Spar Citylift Girona — Mann-Filter Casablanca

Després d’haver aconseguit una gran victòria dimecres passat en l’Eurolliga contra el Dynamo Kursk, l’equip d’Eric Surís seguirà amb el treball en la desena jornada de Lliga Endesa el diumenge, dia 1 de desembre, a les 18 h, quan s’enfrontarà al Mann-Filter Casablanca.

L’equip de Saragossa arribarà a la ciutat catalana classificat en novena posició i amb un balanç de tres victòries i sis derrotes, havent guanyat l’últim partit de Lliga Endesa contra Quesos El Pastor i en plena lluita per a tenir opcions d’entrar en la Copa de la Reina. En la seva plantilla destaca Zoe Hernández, una bona tiradora de 3 que va anotar vuit punts decisius en l’anterior partit.

Per una altra banda, l’Spar Citylift Girona, que ha guanyat 8 dels 9 partits disputats, intentarà recuperar la victòria a Fontajau després d’haver perdut en la jornada vuit contra el Gernika, on l’equip va perdre la imbatibilitat i la ratxa de victòries que portava.

La jugadora de l’equip, Helena Oma, ha declarat en roda de premsa prèvia al partit que “a la Lliga Endesa volem seguir amb la mateixa dinàmica, jugar bons partits i fer un bon bàsquet.” A més, ha destacat la dificultat de l’enfrontament: “Serà un partit complicat, elles vénen d’una bona dinàmica. La setmana passada van guanyar i la veritat és que estan a un bon nivell. Serà un partit dur perquè a sobre és un equip que fa tota la setmana que prepara el nostre partit però nosaltres hem de seguir com sempre i fer-ho el millor possible.”

L’Spar Citylift Girona vol mantenir el lideratge i augmentar la distància entre els rivals a més de tornar a guanyar a Fontajau i fer gaudir als aficionats que vinguin al pavelló. Les bones sensacions que va deixar l’equip en els dos anteriors enfrontaments fa augurar un inici d’una bona ratxa per a l’equip i les jugadores fan una crida perquè creuen que els necessitaran.

Attachment