UNI GIRONA I BÀSQUET GIRONA COMENCEN UN PROJECTE DE BASE FEMENÍ CONJUNT

UNI GIRONA I BÀSQUET GIRONA COMENCEN UN PROJECTE DE BASE FEMENÍ CONJUNT

Laia Palau i Pere Puig dirigiran la part esportiva dels equips femenins dins l’estructura del Bàsquet Girona.

El conveni dona el tret de sortida el projecte de base formatiu femení del Bàsquet Girona i l’Uni Girona, d’aquesta forma els dos clubs referents de bàsquet de comarques gironines uneixen esforços per encetar un projecte totalment innovador en el món del bàsquet.

La iniciativa neix amb l’objectiu dels dos clubs de formar jugadores de forma integral tal i com porta fent el Bàsquet Girona amb els equips masculins des de fa 8 temporades. D’aquesta forma les jugadores de la nova base gaudiran d’unes eines de primer nivell per desenvolupar la seva activitat esportiva i formativa.

Els nous equips femenins seran els únics del club que jugaran amb l’escut del Bàsquet Girona Uni – Laia Palau.

En les properes setmanes, el nou projecte promourà jornades de portes obertes perquè les jugadores gironines puguin formar part del Bàsquet Girona.

El proper dimarts dia 7 de juny a les 18:00 h. al pavelló Ramon Sitjà es farà l’acte oficial de presentació del projecte amb la presència dels dos presidents: Cayetano Perez i Marc Gasol i els principals components de l’equip de treball del projecte: Laia Palau, Pere Puig i Jesús Escosa conjuntament amb nenes i nens de l’escoleta del club.

Attachment