Laia Palau posa fi a la seva carrera com a jugadora 

Laia Palau posa fi a la seva carrera com a jugadora

El club li retirarà el dorsal 3.

Palau continuarà tenint una vinculació directa amb la creació de l’acadèmia que portarà el seu nom.

Laia Palau (42 anys) ha anunciat aquest matí a Fontajau la seva retirada del bàsquet professional després de quatre defensant la samarreta de l’Uni Girona. Ho ha fet a Fontajau al costat de Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona.

“Deixo de jugar a bàsquet. No vull utilitzar la paraula retirada perquè no deixo el bàsquet. M’ho miraré d’una altra manera. Deixo de jugar, però continuaré a Girona i al club amb reptes molt il·lusionants”, ha dit la jugadora catalana en l’acte celebrat a la pista del pavelló de Fontajau.

A la roda de premsa hi han assistit jugadores com Laia Flores i Maria Araújo; Anna Caula, la secretària General de l’Esport i l’Activitat Física i exentrenadora de l’Uni o Marc Gasol el president del Bàsquet Girona, a més de representants federatius i els seus pares.

“El bàsquet és la meva vida”, destacava Palau i reconeixia que “la retirada és el moment més difícil però ara tocava. No em veia jugant amb 45 anys”.

Sobre Laia Palau
A banda d’haver col·leccionat clubs, estatals i també d’estrangers (ha jugat a França, Bèlgica, Austràlia i Polònia), ha acumulat un total de 33 títols al llarg de 25 anys, amb una dotzena de medalles amb la selecció en 19 campionats. Ha sigut internacional 314 vegades, xifra que va atrapar en els últims Jocs Olímpics celebrats a Tòquio.

Respecte a l’Euroleague Women, títol que ha guanyat dues vegades, és la jugadora amb més partits jugats (277) i que més assistències ha repartit (1353).

Attachment