Victòria de fe en un Fontajau ple de rauxa (Spar Citylift Girona 56 – 55 BLMA)

Victòria de fe en un Fontajau ple de rauxa (Spar Citylift Girona 56 – 55 BLMA)

Les catalanes han sabut remuntar fins a 17 punts en contra per acabar enduent-se un partit amb final èpic.

par Citylift Girona 56 - 55 BLMA

El partit a Fontajau ha començat amb les franceses molt endollades, amb un 57% d’encert des de la línia de triple, una puntuació molt alta que ha anat acompanyada d’un joc molt intens en el qual ha destacat l’exjugadora de l’Spar Citylift Girona, Gabby Wiliams, que ha acabat el primer quart amb 9 punts en el seu marcador personal.

En el segon, la dinàmica ha estat la mateixa; les gironines no han acabat de sentir-se còmodes en la pista i els ha costat encistellar. Les de Montpeller ho han aprofitat i han continuat augmentant la seva intensitat reforçant el seu joc físic. Finalment han aconseguit posar-se per davant amb 12 punts i han marxat al descans amb el marcador a 29-41.

En sortir dels vestuaris tots dos equips han perdut força i s’han vist uns minuts de desconcert. Però les jugadores d’Eric Surís no han trigat a reaccionar i ràpidament s’han ficat en el partit, reforçant el seu treball en defensa i aconseguint que el BLMA només anotés 5 punts en el tercer quart. Un triple de Rosó en els últims minuts del període ha posat a l’Spar Citylift Girona a 42-46.

El treball en defensa i el rebot ha fet possible que l’equip català dominés els últims minuts de l’enfrontament i que aconseguís remuntar el partit, acabant amb un marcador final molt ajustat (56-55).