L’EQUIP SUMA L’11a VICTÒRIA EN UN PARTIT TRAVAT DAVANT D’UN BEMBIBRE QUE HA SABUT PLANTAR CARA. (SPAR CITYLIFT GIRONA 62 – 48 EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE)

L’EQUIP SUMA L’11a VICTÒRIA EN UN PARTIT TRAVAT DAVANT D’UN BEMBIBRE QUE HA SABUT PLANTAR CARA. (SPAR CITYLIFT GIRONA 62 – 48 EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE)

SPAR CITYLIFT GIRONA 62 - 48 EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE

Les jugadores de l’Spar Citylift Girona han sortit molt endollades al partit. El treball en defensa ha aconseguit que el Bembibre esgotés la possessió fins a 4 vegades. En l’atac, les d’Eric Surís també han sortit guanyant; un bon ritme anotador i els primers punts de Sonja Vasic amb l’equip han posat a l’Spar Citylift Girona en algun moment fins amb 11 punts d’avantatge. Finalment, el primer quart ha finalitzat amb el marcador a 19-11.

En els primers minuts del segon quart la dinàmica ha estat la mateixa fins que el Bembibre ha fet un pas al capdavant en atac i ha aconseguit trobar forats en la defensa de l’equip català. Les locals però han sabut mantenir les distàncies en el marcador i han marxat al descans amb un avantatge de 10 punts. (33-23)

En sortir dels vestuaris el partit ha canviat radicalment: l’equip visitant ha començat amb bon peu i les de Girona han baixat el ritme. El treball en defensa de les jugadores de Pepe Vázquez i la mala ratxa de l’equip local en anotació, han permès que el Bembibre retallés distàncies fins a posar-se a un punt de l’equip d’Eric Surís. Dos punts d’Elonu han reviscut a l’Spar Citylift, que ha pogut acabar el tercer quart per davant amb el marcador de 47-40.

En l’últim quart les jugadores locals no han acabat de sentir-se còmodes a la pista però la superioritat en el marcador les ha ajudat a mantenir la calma i augmentar la distància amb l’equip rival i guanyar el partit (62-48).