VICTÒRIA DE PRESTIGI A MALOSTE

L’Spar Girona segueix amb un gran moment de forma. Les de Bernat Canut s’han imposat de principi a fi en una pista sempre complicada com és Maloste. El lideratge ofensiu de María Araújo (23 punts), letal des del perímetre, secundada per una Tolo impecable sota cistella (16 punts), han certificat la quinzena victòria a la LF Endesa (63 a 75).

Inspiració en el tir de tres
La inspiració de María Araújo des de la llarga distància (3 triples i 11 punts en el primer quart) ha obert una escletxa favorable a l’Uni. Només la direcció d’Ygueravide en el joc local ha ajudat a seguir de prop l’alta anotació gironina (6 a 12). No obstant això, un altre tir des de la llarga distància de Sykes, en l’equador del primer parcial, ha significat el +9 en el marcador. L’americana ha aconseguit el control ofensiu de l’Uni i l’Spar ha tancat el quart amb 14 punts d’avantatge (11 a 25).

Williams reverteix la situació
7 punts consecutius de Williams han sorprès a les gironines en l’inici del segon assalt. Una situació que ha obligat a Bernat Canut a demanar temps mort (20 a 27). Les ordres del nostre entrenador no han trigat a fer efecte. De fet, María Araújo ha tornat a liderar l’ofensiva de l’Spar i entre la gallega i Sykes han firmat un parcial de 4 a 10 (24 a 37). Amb el temps mort final del Gernika, les locals han retallat distàncies gràcies a la insistència d’Ygueravide i l’encert de Buch (28 a 41).

De menys a més
El pas per vestidors ha igualat intensitats per ambdós conjunts, i és que tant el Gernika com l’Spar han augmentat el ritme ofensiu, convertint l’enfrontament en un intercanvi constant de cistelles (35 a 45). Finalment, la bona feina de l’Uni s’ha vist reflectida a pista i els punts finals de Flores i un triple sobre la botzina de Faustine han tancat el tercer quart amb un avantatge de 16 punts per a les gironines (41 a 57).

Reacció local
Amb Williams a l’alça, el Lointek Gernika ha tingut el seu millor moment del partit, i en un tres i no res han baixat a 10 la diferència (49 a 59). Les rectificacions de Canut en el temps mort han pausat l’enfrontament i els equips han intercanviat cistelles durant gran part de l’últim quart, esgotant el temps per l’intent de remuntada local. Tot i això, el Gernika ho ha intentat, allargant el partit amb punts des de la personal, sortint victoriós l’Uni de Maloste per un resultat final de 63 a 75.