CALSINA CARRÉ RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

CALSINA CARRÉ RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

Calsina Carré, multinacional familiar de referència en el transport i logística a Europa i Magreb, amb seu a Pont de Molins (Alt Empordà), seguirà vinculat a l’Spar Girona una temporada més. L’acte de presentació va tenir lloc al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i va anar a càrrec de les jugadores de l’Uni. Per part de Calsina Carré, Maria Cristina Carré, membre del Consell d‘Administració de Calsina Carré, va representar a l’empresa.

Maria Cristina Carré es va mostrar “encantada” per compartir una estona amb tot l’equip i va valorar el treball que està fent la plantilla de l’Spar. “La veritat és que tenim molt per aprendre del món de l’esport, dels seus valors tan desenvolupats com són el treball en equip, l’honestedat, l’esforç i la il·lusió. Saludant a totes les jugadores ens hem sentit satisfetes. Els hi desitgem molt d’èxit i sort aquesta temporada”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Calsina Carré
50 anys després de la seva fundació, Calsina Carré Transports & Logistics ha esdevingut un Operador Logístic Integral amb una forta presència a Europa i al Nord d’Àfrica.

En aquest procés d’expansió, han forjat un equip humà de 700 persones amb una gran vocació internacional i que són a prop de les necessitats dels clients. També s’han dotat d’una flota moderna i sostenible que ja supera les 1.000 unitats, així com amb una capacitat logística per sobre dels 150.000 m².

El 2020 vam apostar per la intermodalitat integrant ferrocarril i mar per garantir servei i sostenibilitat. Actualment, s’encaren amb nous reptes de futur: continuar treballant per a la seva expansió al Magrib, continuar apostant per la innovació tecnològica i reduir l’impacte mediambiental. Un futur marcat pel concepte “The Logical Way“.

Attachment