Victòria de prestigi davant del subcampió d’Europa en un Fontajau entregat. (Spar Citylift Girona 79 – 61 Dynamo Kursk)

L’equip supera el subcampió d’Europa amb solvència en un partit intens des del primer minut.

Spar Citylift Girona 79 – 61 Dynamo Kursk

Ja ho va dir Rosó Buch, la capitana de l’equip, en la roda de premsa prèvia al partit “Si sortim endollades amb el pla de partit que estem fent amb l’Eric podem donar la sorpresa” i així ho han fet.

En el primer quart les jugadores de l’Spar Citylift Girona han demostrat les ganes que tenen de guanyar. Han sortit a la pista amb força i concentrades al màxim per a lluitar contra l’equip rival, posant-se per davant en el marcador al cap de pocs segons de començar i jugant amb solvència durant tot el primer quart, on s’ha vist a l’equip còmode i compenetrat. El Dynamo, però, ha sabut mantenir les distàncies en el marcador en tot moment, deixant així el resultat final del primer quart a 15-12.

Ja en el segon quart les russes han sortit més endollades i s’han posat per davant, però la resposta de l’equip d’Eric Surís no ha trigat a arribar i amb Brittney Sykes liderant a l’equip han tornat a la dinàmica del primer quart, anotant en cada ocasió que tenien i aprofitant tots els errors del rival, recuperant amb rapidesa les pilotes perdudes i atentes a qualsevol rebot. Tot i el nivell d’atac per part del Kursk, el plantejament defensiu ha fet possible que l’equip de Girona augmentés el seu avantatge respecte al Dynamo i que a la mitja part el marcador estigués 44-36.

A la tornada dels vestidors el partit ha començat bastant igualat, l’Spar Citylift Girona ha tingut una mala ratxa fallant diverses ocasions i el Dynamo les ha aprofitat per a retallar distàncies. Després d’un temps mort demanat per la banqueta gironina, els papers s’han intercanviat i a estat en aquesta ocasió quan l’equip local ha demostrat la seva qualitat. Gràcies al treball de l’equip en defensa i la calor dels aficionats de Fontajau, han aconseguit que el tercer quart també acabés amb l’equip d’Eric Suris per davant en el marcador, aquesta vegada amb un avantatge de 10 punts. (58-48).

En l’últim quart la dinàmica ha estat la mateixa que en els minuts anteriors i ha servit per a augmentar la distància en el marcador, finalitzant la trobada amb un avantatge de 18 punts (79-61) i guanyant al subcampió d’Eurolliga de la passada temporada.