Victòria suada abans de la bombolla (Spar Girona 63 – 54 Clarinos)

Feia temps que l’Uni no disputava un xoc amb tant nivell físic. L’alta anotació que l’Spar Girona ens té acostumats s’ha vist tallada per la bona defensa del Clarinos. En un partit igualat fins al final, l’experiència ha posat la diferència (63-54).

No ha passat ni un minut i el Clarinos ja portava dues cistelles consecutives sense fallar. El conjunt insular ha demostrat en els primers minuts que venia a Fontajau a guanyar. Fins al minut 8 l’Spar Girona no s’ha estrenat en el marcador, amb un triple des de la banda de Vasic. Tot i que els primers minuts, ambos conjunts s’han estancat en el joc ofensiu, una jugada de Chelsea Gray i una transició ofensiva de l’Uni, que ha acabat amb cistella de Reisingerová, ha posat el 7 a 4. De seguida, el Clarinos s’ha reactivat per remuntar la diferència (11 a 17).

El segon quart ha començat a carburar des de la personal. Primer Paola Ferrari, Elonu i Laia Palau han set les encarregades de convertir els tirs lliures. Amb dues errades seguides en defensa, Laia Palau ha utilitzat la seva experiència per posar per sobre a les gironines (25 a 23) amb una bona entrada. Tot i la bona manera de l’Uni, el Clarinos ha aconseguit remuntar gràcies a la seva bona defensa (25 a 27). Amb una bona ventatge, l’Uni s’ha tornat a aproximar mitjançant Gray i un triple d’Araújo (30 a 31). Amb un tir lliure, l’americana ha empatat el xoc. Amb un joc físic i sense moviment de punts, l’Uni s’ha emportat el segon quart per 33 a 31.

El Ciudad de la Laguna Tenerife ha començat amb la directa. Quatre cistelles consecutives han superat a les nostres jugadores (33 a 41), obligant a Alfred Juble ha demanar temps mort. Quan les coses han estat més malament, és quan l’equip ha sabut reaccionar. Mitjançant Reisingerová, l’Spar ha tornat al partit. Seguidament, Chelsea ha anotat una bona entrada i, finalment, Araújo ha lluitat amb tot sota cistella per posar el 42 a 41. De la mateixa manera, la pausa del Clarinos ha servit per reactivar a les visitants. Amb el 42 a 44, la txeca ha empatat l’enfrontament amb un tir des de la mitja distància. Ella mateixa ha posat el 46 a 44. Una jugada final del Tenerife ha posat l’empat.

Passat dos minuts, només una cistella del Clarinos ha mogut el marcador (46 a 48). L’experiència de la Laia Palau ha posat l’empat amb un tir des de la mitja distància. Seguidament, un triple d’Elonu ha posat el +3. Des de la llarga distància, Frida ha posat el 54 a 51, obligant a l’entrenador visitant a fer canvis. Tot i les modificacions, Elonu ha castigat al contraatac al Ciudad de la Laguna Tenerife, obligant a l’entrenador visitant a demanar temps mort a falta de 3 minuts (56 a 51). Tot i la pausa, l’Uni ha seguit amb l’engrenatge funcionant al màxim, castigant els errors del Clarinos amb dues cistelles de Vasic i Elonu (60 a 51). Finalment, l’Uni s’ha imposat per 63 a 54.