JÚLIA SOLER: “L’ALFRED M’HA DONAT MOLTA CONFIANÇA”

JÚLIA SOLER: “L’ALFRED M’HA DONAT MOLTA CONFIANÇA”

Foto: David Subirana

El confinament l’he portat com he pogut. Entrenant a part a casa meva per arribar amb les màximes condicions”. Júlia Soler, per seguretat, no va poder disputar l’últim xoc de l’Spar Girona. “Se’m va fer bastant estrany veure el partit de Fontajau per la televisió. Per sort, ha set un cas puntual i avui puc tornar a jugar”.

Després d’exercitar-se des de casa, Soler està preparada per jugar. “Amb l’Alfred sovint fem algun entrenament extra a la tarda sempre que podem per millorar aspectes que a mi em calen, per guanyar confiança en el tir i en el que sigui. Crec que són unes hores que em van molt bé”.

Des que el nou entrenador va aterrar a Girona, Júlia Soler ha pogut gaudir de més minuts en els partits. “L’Alfred m’ha donat molta confiança, Em pressiona perquè millori cada dia i els entrenaments faci el que em surti i jugui a bàsquet. Tema minuts tinc més oportunitats”.

Veurem si la jove de l’Uni demà torna a calçar-se les vambes de joc. “Crec que el Clarinos serà un rival difícil. És un equip bastant físic, tot i els canvis que han fet últimament. Tenen molta amenaça exterior. Van molt bé a la classificació. Serà complicat”.