L’Spar torna a la Lliga amb victòria (Spar Girona 87 – 69 Bembibre)

Ha costat però s’ha aconseguit. Ja ho va advertir Alfred Julbe a la prèvia que el Bembibre lluitava fins al final. De fet, el guió que va explicar el nostre entrenador ha estat exactament el que ha passat avui. Fins a l’últim quart, l’Spar no s’ha imposat per 87 a 69.

L’Spar Girona ha començat el partit amb un estil directe i una pressió defensiva alta. De fet, Chelsea gray només ha necessitat 6 segons en inaugurar el marcador. Tot i la primera ofensiva de les gironines, les de Bembibre han lluitat des del començament. Un triple de Palma ha posat l’avantatge visitant per primer cop en el marcador. A partir d’aquesta cistella, ambdós conjunts han sumat de tres en tres. La capitana no ha tardat a contestar, anotant un triple al contraatac. Seguidament, una acció de Chelsea ha acabat amb tir addicional i l’Spar Girona ha posat el +4. A falta de cinc minuts, Silva ha anotat des de l’exterior després d’una gran finta. Sense frenar el ritme alt de partit, Chelsea Gray no ha fallat el tir lliure adicional per posar el 13 a 11. L’entrada de Vasic i Soler ha aportat alliberació exterior i ambos jugadores s’han sumat al festival del triple (21 a 11). Cal destacar la gran actuació de Chelsea Gray. L’americana ha explotat la seva capacitat ofensiva i no ha deixat de sumar (11 punts al primer quart).

Amb molta confiança ha començat Júlia Soler el 2n quart. Intractable en defensa, la nº21 no ha perdonat des de l’interior (28 a 17). Cal destacar la gran actuació de Laia Palau, que ha fet una masterclass en defensa, organització i atac. Una robada seva ha acabat amb triple de Vasic. Les dues següents jugades les ha firmat amb el seu nom per posar el 35 a 19. Tot i la insistència del Bembibre mitjançant Silva, les gironines han seguit moguen la pilota. Primer Paola Ferrari ha assistit a Araújo. A l’acció següent, una jugada col·lectiva ha acabat en mans de Labuckiene, que no ha perdonat. Amb avantatge al marcador, el Bembibre ha fet un parcial de 7 a 0, obligant a Alfred Julbe ha demanar temps mort (45 a 34). En la tornada, Rhine ha posat el definitiu 45 a 36.

Una cistella de Reisingerová ha trancat el parcial de 0 a 13 (47 a 40). No obstant això, el Bembibre ha posat la cinquena marxa per apropar-se al marcador. Tot i l’insistència visitant, un parcial de 10 a 2, on ha destacat Elonu, ha frenat les aspiracions del Bembibre, obligant a l’entrenador visitant a demanar temps mort (57 a 44). La pausa li ha anat be al Bembibre, que s’han aproximat mitjançant el triple. No obstant això, Chelsea Gray, amb dos cistelles consecutives, ha calmat l’ofensiva visitant (61 a 50). Els dos equips han seguit intercanviant cistelles per acabar el tercer quart amb un 63 a 54.

Dues accions consecutives de Labuckiene han inaugurat el marcador de l’últim quart. El triple inicial del Bembibre ha set respòs per partida doble (Araújo i Júlia Soler). Del 77 a 59, el Bembibre ha posat el 77 a 65. L’americana Chelsea Gray ha tornat a aparèixer en un moment clau per trencar el parcial. Seguidament, Júlia Soler i Adaora no han fallat des del triple per posar el 87 a 69 final.