Vine a l’acampada de final de temporada amb l’Uni!

canbellvitgecartellbL’estiu és per descansar… i per divertir-se! Si tens entre 6 i 18 anys i vols passar una nit d’acampada amb els teus amics, l’Uni Girona et proposa l’activitat perfecta!

El club vol celebrar el final de temporada amb tot el jovent que forma part de la “familia” de l’Uni: abonats, simpatitzants, jugadores de club, etc. I per aquest motiu, organitza una nit d’acampada a la casa de colònies Can Bellvitge (Zona Sant Medir, s/n. 17150 Sant Gregori) el proper divendres 29 de juliol i per només 30 €! La sortida es farà a les 17.30 h. des del Pavelló Municipal de Girona-Fontajau, i la recollida es farà a la casa de colònies el dissabte a les 11.00 h. El preu inclou sopar i esmorzar i tenda d’acampada on dormir (caldrà portar sac i màrfega).

Els participants podran gaudir de la natura a la casa de colònies de Can Bellvitge, que disposa de piscina, zona de barbacoa i zona esportiva amb frontó, camp de futbol i rocòdrom (mes informació a www.canbellvitge.com)

Divendres, tots a l’acampada de final de temporada de l’Uni!


ACAMPADA FINAL DE TEMPORDA DE L’UNI GIRONA

Quan? Divendres 29 de juliol. Sortida a les 17.30 h. des del pavelló municipal de Girona Fontajau i recollida dissabte a les 11.00 h. a Can Bellvitge.

On? Casa de Colònies Can Bellvitge (Zona Sant Medir, s/n. 17150 Sant Gregori).

Quant costa i què inclou? 30 €. Inclou sopar i esmorzar i tenda d’acampada on dormir (caldrà portar sac i màrfega).

Si vols apuntar-te, descarrega’t el full d’inscripció: Formulari inscripcio ACAMPADA

Més informació al 972 64 78 66 (María)

Attachment