Wifiboo renova el seu vincle amb l’Spar Girona

Wifiboo renova el seu vincle amb l’Spar Girona

L’operador d’internet i telefonia de les comarques de Girona augmenta el seu compromís amb el club. 

L’Uni Girona seguirà tenint a l’operadora d’internet i telefonia dins el seu extens teixit empresarial després de que s’hagi signat la renovació del contracte que segueix unit les dues parts implicades.

Així doncs, per segon any consecutiu, el logotip de l’empresa seguirà present dins les equipacions de les nostres jugadores. Des que es van unir a nosaltres, Wifiboo s’ha mostrat molt implicat amb el club ajudant-nos en els pitjors moments d’aquest 2020 per oblidar. Tant amb el temporal Glòria com amb la Covid-19 van ser principals actius per poder recuperar l’estabilitat interna del club dins el panorama en el que ens trobàvem.

Amb aquesta acció, Wifiboo vol reafirmar el seu compromís amb l’esport femení gironí perquè tant una part com l’altra puguin seguir creixent juntament. Àlex Cantarero, director general de l’empresa, ha declarat que “a Wifiboo hem apostat un any més pel patrocini d’un equip que representa de ple els nostres valors: lluita, esforç i proximitat. Apostem pel bàsquet femení pel potencial de creixement que ha tingut i tindrà els propers anys. Connectar els gironins de tota la provincia a l’èlit esportiu fa que surtin jugadores a potenciar des de la base. Practicar esport d’equip es un aprenentatge: perdre, guanyar, superar lesions, treballar en equip, lideratge, son uns valors que acompanyen a qui ho practica, a nivell personal i professional.”

“Malgrat la dificil situació que estem vivint tots plegats comença una nova temporada plena d’il·lusió que entre el club i patrocinadors volem tirar endavant al costat de les nostres jugadores i equip tècnic fent un equip molt competitiu. Connectem-nos al bàsquet! Endavant Uni Girona!”

Attachment