XAVI FERNÀNDEZ: “GIRONA TÉ GANES DE BÀSQUET I TOT EL NECESSARI PER SER UNA GRAN SEU DE LA COPA DE LA REINA 2017”

xavi-fernandezXAVI FERNÀNDEZ: “GIRONA TÉ GANES DE BÀSQUET I TOT EL NECESSARI PER SER UNA GRAN SEU DE LA COPA DE LA REINA 2017”

L’Uni Girona, en veu del seu Director General, Xavier Fernández, vol reafirmar la seva voluntat d’organitzar la Copa de la Reina 2017.

El club ha fet un esforç responsable presentant una molt bona candidatura que compta amb els suports de les institucions, patrocinadors i el suport del públic

Fernández considera que “El club ha fet un esforç responsable presentant una molt bona candidatura que compta amb els suports de les institucions, patrocinadors i el suport del públic que ens està acompanyant de forma molt notable en els últims mesos. Pel nostre projecte seria un pas endavant molt important i estic convençut que Girona ciutat i tota la província es bolcaria amb l’equip com ho ha fet altres vegades en què l’espectacle ha acompanyat. Recordem l’últim partit del Perfumerías Avenida, les últimes finals de Lliga Femenina, el partit de la selecció USA o la final de la Lliga Catalana 2013 amb els clubs ACB, on sempre hem emplenat Fontajau. Objectivament no contemplem cap motiu perquè els responsables de la FEB no ens puguin escollir com a millor candidatura per la present edició de la Copa. Girona té ganes de bàsquet i tot el necessari per ser una gran seu de la Copa de la Reina 2017.”.

Objectivament, no contemplem cap motiu perquè els responsables de la FEB no ens puguin escollir com a millor candidatura per la present edició de la Copa

Respecte al que es comenta des d’altres equips “Per descomptat que respectem a la resta de clubs i candidatures i els seus motius per presentar-se com candidats a organitzar La Copa, però crec que després de 31 anys sense gaudir d’aquesta competició a Catalunya, ningú podrà negar que mereixem el mateix tracte i tenim el mateix dret que la resta. Els clubs som rivals esportius dins i fora la pista i és paper de la FEB ser un jutge imparcial i just a l’hora de fer la designació”.

És paper de la FEB ser un jutge imparcial i just a l’hora de fer la designació

Podeu veure el projecte per la organització de La Copa de SM La Reina 2017 presentat per l’Uni Girona AQUÍ

Attachment