YOSOY, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

YOSOY, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

YOSOY, la marca líder a nivell nacional en begudes vegetals sense additius ni sucres afegits, es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona. Durant el que resta de temporada, amb la possibilitat de renovar per la següent, YOSOY vincula la seva marca amb l’Spar Girona, lligant així els valors de responsabilitat i salut propis d’ambdues entitats.

Laura Erra, Directora General Corporativa de Liquats Vegetal, ha destacat les “ganes de col·laborar amb el projecte social i esportiu del club Spar Girona, recolzant així l’esport femení a la ciutat de Girona. Des de YOSOY ens identifiquem amb els mateixos valors d’esforç, professionalitat i joc en equip, així com de promoure una vida saludable a través de l’esport, l’alimentació i el nostre entorn. Estem molt contents de contribuir dins el panorama esportiu gironí i aportar el nostre gra de sorra en aquest projecte”.

YOSOY espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

Sobre YOSOY

YOSOY és la marca líder a nivell nacional en begudes vegetals sense transgènics, sense additius ni sucres afegits i amb aigua del Parc Natural del Montseny. És la principal marca de Liquats Vegetals, empresa líder i pionera en la producció i distribució de begudes 100% vegetals fundada l’any 1991. El seu objectiu és inspirar una alimentació saludable a través d’una relació honesta amb els ingredients, les persones i l’entorn.

Attachment