YOSOY RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

YOSOY RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Yosoy, la marca líder a nivell nacional en begudes vegetals sense additius ni sucres afegits, renova el seu compromís amb l’Spar Girona. YOSOY seguirà vinculant la seva marca amb l’Spar Girona, lligant així els valors de responsabilitat i salut propis d’ambdues entitats.

A la signatura de l’acord hi ha assistit, per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández; per part de Yosoy, el fundador i president Josep Maria Erra.

En Josep Maria s’ha mostrat molt content i ha valorat l’acord de renovació: “Yosoy comparteix els valors de l’esport, l’alimentació saludable i vol seguir involucrat en el teixit esportiu gironí”.

El director general de l’Spar Girona ha manifestat que “aquesta renovació reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament. És un orgull veure créixer l’Uni Girona dia a dia i que empreses com Yosoy segueixin apostant pel nostre projecte”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres un any més.

Sobre YOSOY

YOSOY és la marca líder a nivell nacional en begudes vegetals que aposta per begudes amb el mínim d’ingredients, sense additius, ni sucres afegits. És la principal marca de Liquats Vegetals, empresa líder i pionera en la producció i distribució de begudes 100% vegetals fundada l’any 1991. El seu objectiu és inspirar una alimentació saludable a través d’una relació honesta amb els ingredients, les persones i l’entorn.