ALFRED JULBE: “LA CLAU ÉS ANAR A GUANYAR EL PRIMER PARTIT”

ALFRED JULBE: “LA CLAU ÉS ANAR A GUANYAR EL PRIMER PARTIT”

Toca la Copa de la Reina. Toca els “jocs de la fam” versió bàsquet. El passat dimecres es va realitzar al pavelló de Fontajau el Media Day previ de la competició i Alfred Julbe ens va confessar una de les claus per a poder revalidar el títol de la Copa aquest 2022: “guanyar el primer partit i anar amb aquesta mentalitat. A jugar el millor possible, al millor que sabem, tenir petites armes preparades i estudiar als rivals”.

I és que, la situació en què es troba l’equip després de ser eliminades de l’Euroleague Women no serà un impediment. “Tot deixa empremta. Bàsicament, es tracta d’enterrar la situació anterior, no cal fer ni anàlisi, ja anem a pel següent i el següent ara mateix és la Copa”, declarava Julbe.

Un dia més tard

Cal destacar que l’Uni començarà la competició el divendres i “si fas els quarts el divendres en comptes del dijous, d’alguna manera condiciona el primer partit sobretot. Això ho has de tenir en compte”, afegia el nostre entrenador.

Un dels factors a tenir en compte és la tornada de l’afició a la Copa de la Reina. Aquest fet també s’ha vist reflectit en la lliga, que “ha millorat molt respecte a l’any anterior. Aquesta següent tongada d’equips jo crec que té a veure en què hagi retornat l’afició”, finalitzava l’Alfred.

Attachment