L’SPAR FA ELS DEURES ABANS DE L’ATURADA

4.693 persones han gaudit d’una nova victòria de l’Spar Girona. Un Fontajau ple i una grada entregada ha ajudat a les nostres a marxar amb bones sensacions a la Finestra FIBA. Les gironines han dominat la primera part amb un extraordinari repertori de triples. De fet, les de Bernat Canut han convertit 9/10 triples en només 17 minuts, aconseguint la millor ratxa des de la llarga distància de la temporada (13/22 en triples, 87 a 75).

Tot i un inici prometedor de l’Spar Girona (triple Araújo, punts des de la personal de Rebekah i cistella de Flores, 7 a 2), el Movistar Estudiantes ha insistit en seguir el ritme ofensiu de les nostres: ni els dos triples consecutius de Shay Murphy ens han acabat de diferenciar i un triple de Pulliam ha posat el -1 (17 a 16). Quan més ho ha necessitat l’Spar més han aparegut les seves jugadores: Faustine, Etxarri i Tolo han convertit de dos, mentre que Flores ha encès Fontajau amb dos triples consecutius (29 a 20).

Festival de triples
El ritme ofensiu de l’Spar Girona ha continuat en el segon parcial. De fet, les gironines han dominat des de la llarga distància gràcies a Faustine i Flores, imposant un parcial de 13 a 3 (42 a 23). El temps mort de l’Estudiantes ha resultat efectiu en certes parts i les madrilenyes han aconseguit frenar la bona dinàmica de l’Uni des de la llarga distància. Però amb espais a l’interior, Rebekah i Flores han aprofitat per anotar de dos (46 a 25). Això ha provocat una nova rectificació  del Movistar i Faustine ha castigat de nou des de la llarga distància (49 a 32).

Tot i la diferència, el pas per vestidors no ha canviat el ritme ofensiu de les nostres. Els primers atacs ens hem imposat sota cistella gràcies a la superioritat física d’Etxarri i Tolo (55 a 34). Seguidament, el partit ha estat un intercanvi constant de triples: per part de l’Estudiantes ha destacat Espín (dos triples consecutius) i per part de l’Uni Shay i Araújo, posant el +20 al final del tercer quart (68 a 51).

Amb el partit sentenciat, les nostres han baixat el ritme ofensiu de partit, aprofitant l’Estudiantes aquest moment per retallar distàncies en el marcador (70 a 57). El temps mort de l’Uni no ha canviat el bon moment del Movistar, que s’han arribat a posar a només 10 punts (72 a 62). Finalment, un triple de Faustine ha deixat clar que el partit es quedava a Fontajau i l’Spar Girona ha superat a l’Estudiantes per 87 a 75.