DERR0TA AL JUAN CARLOS NAVARRO

L’UNI CAU AL JUAN CARLOS NAVARRO

No ha pogut ser. L’Spar Girona ha caigut contra el Barça CBS en el Juan Carlos Navarro. Tot i un bon inici de les gironines, el Barça ha dominat gairebé tot el partit i la reacció final de les gironines no ha estat suficient per remuntar el xoc (70 a 67).

Inici molt esperançador de l’Spar Girona, que mitjançant els punts des de la llarga distància (Rebekah i Flores) i els de dins la zona (Gardner i Tolo) ha arribat ràpidament als 10 punts (6 a 10). El Barça s’ha recompost ràpidament i ha aconseguit aturar l’ofensiva de l’Spar, donant la volta al marcador mitjançant Rakovic (14 a 10). El temps mort de Bernat Canut ha portat solucions al conjunt gironí i ambdós equips han anivellat intensitats (2+1 d’Araújo i cistella final de Rebekah, 19 a 19).

Salvant els mobles
I si l’Spar havia solucionat el final del primer parcial, l’inici del segon ha estat per oblidar. El conjunt gironí ha patit la pressió blaugrana i s’ha mostrat molt erràtic en atac, amb moltes pèrdues en la direcció (parcial de 19 a 4). Finalment, els punts finals de Giedre i Binta (triple i contraatac) han obligat a les blaugranes a demanar temps mort (37 a 28), tot i que la dinàmica fins a la mitja part no ha canviat (punts des de la personal de Cornelius i Araújo, 42 a 32).

El pas per vestidors no ha portat una reacció i un Barça molt seriós s’ha tornat a imposar en el primer compàs del tercer quart (52 a 37).  Tot i uns minuts sense anotar per ambdós conjunts, finalment Binta i Cornelius han trencat el parcial negatiu de les gironines (52 a 40). En els minuts finals, la nostra defensa s’ha refet i Tolo des de la personal ha posat el -10 (56 a 46).

Ja en l’últim quart, l’Spar Girona ha sostingut les aspiracions gràcies a la línia de tir lliure, on Tolo ha estat impecable. Les nostres, que s’han posat a 5 punts (63 a 58), han vist contestada la seva feina per Cruz. El nostre entrenador ha parat el partit en cerca de solucions i un triple final d’Araújo ha donat possibilitats a l’Spar (69 a 67). Però tot i la falta personal i el tir errat d’Anderson, les gironines no han pogut elaborar un contraatac final per intentar empatar el xoc a 70 i el Barça s’ha imposat al Juan Carlos Navarro per 70 a 67.