MODULNOVA I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

MODULNOVA I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

Modulnova, l’empresa italiana d’interiorisme amb nova seu a Girona, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

Jordi Ventura, CEO Founder de Modulnova Girona s’ha mostrat molt content per l’acord de patrocini. “Des de Modulnova estem molt orgullosos de poder donar suport a un club gironí de referència a nivell estatal i europeu com l’Uni Girona. És un honor contribuir en el progrés de l’esport femení”.

Per altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “Per a nosaltres és un orgull que empreses com Modulnova creguin amb el nostre projecte. És gràcies als nostres patrocinadors que seguim a l’elit del bàsquet femení. Agraïm el suport de Modulnova per apostar pel nostre club. Esperem que, gràcies a aquesta col·laboració, compartim moltes alegries”

Modulnova espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

L’acord ha coincidit amb l’obertura del nou showroom de Modulnova a Girona

El nou showroom, situat a Gran Via Jaume I, 41, es nodreix de professionals amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la cuina i els espais interiors. Sota la filosofia que cada projecte sigui únic, exclusiu i personalitzat, tots els components del seu equip investiguen i treballen per assolir la total flexibilitat en el disseny i creació de banys, cuines i salons.

Jordi Ventura, CEO Founder de Modulnova Girona explica que ‘El showroom Modulnova Girona, amb exposició de les diferents col·leccions i les seves característiques diferenciadores, és un autèntic lifestile showroom que reflecteix l’elegància i l’estil de les nostres marques: Modulnova Cuina, Modulnova Bany i Modulnova Living, involucrant tots els espais de la llar d’una forma transversal.’

Modulnova és una empresa italiana fundada l’any 1988. Actualment té showrooms repartits per 12 països de tot el món i més de 340 punts de venda. Des dels seus inicis, la companyia ha volgut explotar el concepte del “fet a mida”, aconseguint amb els seus projectes ser la màxima expressió de la total flexibilitat a l’hora de dissenyar i crear.

L’objectiu de la corporació italiana, a curt termini, no és altre que seguir en la cerca de la qualitat i la innovació, proveint d’una forta identitat els seus productes i trobant solucions per millorar la vida i els espais on vivim. El seu disseny integrat redefineix la percepció tradicional dels volums per convertir-lo en una arquitectura transversal.

Podeu visitar www.modulnovagirona.com per a més informació.

Attachment