Alfred Julbe: “Ens hem convençut que podíem tirar el partit endavant”

Alfred Julbe: “Ens hem convençut que podíem tirar el partit endavant”

Després de superar al Perfumerías Avenida per 69 a 77, Alfred Julbe va comparèixer davant dels mitjans per analitzar el partit de l’Spar Girona. L’entrenador es va mostrar molt satisfet per l’enfrontament, i és que per l’entrenador del conjunt gironí, el partit va ser “molt complet. El Perfumerías és un equip molt sòlid que fa les coses molt bé. Elles solen guanyar de diferència, així que es pot dir que hem estat molt bé”.

En la valoració del partit, Alfred Julbe va destacar la tasca defensiva de l’Uni Girona, destacant també l’ “encert suficient per guanyar a pista contrària amb aquest nivell. És semblant als partits d’Eurolliga que tirem endavant”.

Després de l’aturada FIBA, l’Spar Girona està desenvolupant un gran joc. “Per guanyar aquests partits necessitem la millor versió, i hem donat una gran versió. Hem fet grans propostes defensives. No hem apostat tant per la zona press. Ens hem convençut que podíem tirar el partit endavant. Hem de seguir, que aviat tenim un altre partit”, va finalitzar el nostre entrenador.

Attachment