LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – MOVISTAR ESTUDIANTES

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – MOVISTAR ESTUDIANTES

El partit dels quarts de final de la Copa de la Reina serà aquest divendres a les 18:30h (Esport3)

Molts records ens vindran a la ment demà a la Fonteta. Després d’haver disputat els partits de quarts de final de l’Euroleague Women, les d’Alfred Julbe tornen a vestir-se de gala amb l’objectiu de revalidar el títol de campiones de la Copa de la Reina.

Els nervis, a vegades, poden jugar en contra, és per això que la segona entrenadora de l’Uni opta per estar concentrades respecte a l’equip rival i “anar gestionant i controlant els nervis per tirar-ho endavant amb la major solvència possible”.

Movistar Estudiantes
Tot i que el conjunt madrileny és un equip que s’ha hagut de reajustar per lesions o per jugadores que han marxat, “continuen funcionant molt bé. Tenim al davant un equip que està jugant molt bon bàsquet”, expressa la segona entrenadora. Les vermelles, en canvi, tornen a gaudir de tenir a totes les jugadores, que estan bé “i amb moltes ganes de fer-ho”.

Laura Antoja fa una breu valoració sobre les jugadores de l’equip rival, i opina que la direcció de la base Melisa Gretter (6,3 punts, 4,8 rebots i 12,4 de valoració) “domina els temps del partit i fa moure molt bé el seu equip”, mentre que l’escolta Arica Carter (13,6 punts per partit) “és la seva màxima figura exterior”. I, per si no fos prou, compten amb una jugadora com la pivot Nadia Fingall (12,1 punts, 5,3 rebots defensius i 13,8 de valoració), “que dona molta solidesa de rebot, molta força i molta potència”.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
“Si estem al cent per cent sabem que les opcions de victòria són altes”, creu amb fermesa Antoja. “No és un partit de Lliga normal, i tampoc és un partit de play-off en què tens anada i tornada. És el partit d’una final”, explica Laura Antoja

.

Attachment