L’Spar Girona fa una excel·lent primera part i ja és a semifinals

Partit de 10 de l’Spar Girona. Una primera part fulminant (56 a 20), destacant el gran encert des de la llarga distància, ha deixat sense resposta a l’Estudiantes i les nostres s’han acabat imposant per un contundent 89 a 41.

Amb molt d’encert des de la línia de tres

Sortir amb l’entrega de l’Uni Girona és clau per imposar-se des d’un bon començament. Si a sobre ho fas amb un encert imperial des de la llarga distància (triples de Burke i Frida) i dominant el rebot ofensiu (4 punts de Reisingerová) obliga el conjunt visitant a buscar solucions en defensa (11 a 3). Tot i que la pausa ha servit al Movistar a aproximar-se en el marcador, les nostres s’han mantingut focalitzades en atac gràcies a l’encert de tres (triple de Burke i 2+1 de Rebekah, 19 a 10). A tot això se li ha sumat un treball defensiu extraordinari que ha parat l’intent de remuntada del conjunt madrileny i Frida Eldebrink, Binta Drammeh i Magali Mendy no han desaprofitat les seves ocasions des de la llarga distància (35 a 12).

El pas per la banqueta no ha canviat el ritme de partit de les nostres i Onyenwere i Frida Eldebrink han castigat de nou des de la línia de tres (43 a 12). Els punts de l’Estudiantes des del perímetre han motivat encara més a les nostres, que han continuat fent sang gràcies a una Frida Eldebrink dominant la nostra ofensiva (13 punts, 48 a 17). Amb més minuts a les cames, el ritme de l’Uni s’ha calmat, tot i que les d’Alfred Julbe han continuat frenant el plantejament de les madrilenyes gràcies a la pressió defensiva. Tot i que semblava que la primera part acabaria sense gaire moviment, les bones maneres de l’Spar han tornat a aparèixer i Reisingerová, sota cistella, i Gardner, des del perímetre, no han perdonat (56 a 20).

Un tercer quart més humà

La represa, Julia Reisingerová ha aprofitat el seu domini de la zona per incrementar l’avantatge (58 a 20). Amb ganes de més, Magali Mendy ha agafat responsabilitat ofensiva i des de la llarga distància ha tornat a castigar a l’Estudiantes (63 a 23). Però tot i la directa en l’inici del 3r quart, ambdós conjunts s’han estancat en atac, intercanviant-se cistelles tímidament (parcial de 19 a 13, 75 a 33).

I a diferència de tots els altres quarts, l’Spar Girona, ja amb els deures fets, ha perdonat en els dos costats de la pista, aprofitant el Movistar Estudiantes l’oportunitat per maquillar la diferència (75 a 40) Amb el pas dels minuts, un triple de Frida ha desembossat a les nostres i seguidament Binta Drammeh ha castigat amb una bona entrada (82 a 41). Finalment, amb més ritme, l’Spar ha tornat a trobar la seva millor versió gràcies a la direcció de Mendy i un gran triple d’Onyenwere (89 a 41).