LAIA PALAU: “QUEDEN DOS TÍTOLS I NOSALTRES VOLEM COMPETIR PER TOT”

LAIA PALAU: “QUEDEN DOS TÍTOLS I NOSALTRES VOLEM COMPETIR PER TOT”

La capitana de l’Spar Girona va atendre als mitjans en el Media Day previ de la Copa de la Reina. La barcelonina, en ser preguntada per l’eliminatoria dels quarts de final de l’Euroleague Women va respondre que “el que estem fent aquests dies és oblidar-ho, perquè una cosa és la lliga, una altra l’Euroleague i l’altra la Copa. Jo crec que la Copa és una competició molt diferent, molt particular, i a més a més aquest any ens ha tocat fer tres partits seguits, per tant, molt atentes, sobretot en el primer partit”.

Una Eurolliga que Laia Palau considera que “ha estat molt digne. Hem de quedar-nos amb aquesta part de satisfacció personal i les coses que hem fet bé que ens han portat fins aquí i guardar-les per la Copa de la Reina. En aquest món pots plorar un dia, però l’endemà has de tornar a la feina. Queden dos títols i nosaltres volem competir per tot”, valorava Laia.

A superar a l’Estudiantes
Tot i que els periodistes van preguntar si l’objectiu era revalidar el títol, la base va deixar clar que el primer pas és superar el Movistar. “Si tenim una bona mentalitat i passem aquest partit, que a mi personalment em fa patir perquè l’Estudiantes es troba en un molt bon moment, doncs ja estàs a semifinals i jo crec que estar allà ja et porta a estar on et toca”.

La capitana tampoc es va oblidar de l’afició, i és que Laia Palau espera  “que els nostres vinguin i sentir una mica el seu escalf”.

Attachment