A JOC LENT ES CONVERTEIX EN NOU COL·LABORADOR DE L’UNI GIRONA

A JOC LENT ES CONVERTEIX EN NOU COL·LABORADOR DE L’UNI GIRONA

A Joc Lent, botiga de joguines educatives, ha arribat a un acord per ser nou col·laborador de l’Spar Girona amb l’objectiu de sumar sinergies a favor dels més petits. L’acte oficial de l’acord hi han assistit, per part d’A Joc Lent,  Míriam Asturias, CEO de A Joc Lent. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip i l’Staff tècnic.

“Molt contents de portar a terme aquesta col·laboració amb l’Uni, sent una entitat referent a Catalunya pels seus valors i l’exemple que dona per l’esport femení. Des d’A Joc Lent estem convençuts que les joguines són una eina fonamental d’aprenentatge, un gran vehicle de socialització i transmissió de cultura i valors, que contribueix a la creació de la nostra pròpia identitat i ens ajuda a interactuar amb l’entorn. I per tant, és també un instrument important per a educar en la igualtat, sense estereotips, a tots els infants. Per tot això, iniciem aquest camí al vostre costat, perquè sabem que amb vosaltres caminem cap a una societat més justa, solidària i lliure. Amunt Uni!”, ha destacat Míriam Asturias. Per la nostra part, volem agrair A Joc Lent el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Col·laboració
Segons s’especifica en el conveni, A Joc Lent participarà en diferents actes i estarà present a la pluja solidària de peluixos a Fontajau.  A més, pròximament  es farà un concurs on el premi consistirà, per una part, amb un lot de productes de l’empresa i, per l’altra part, una samarreta de l’Spar Girona signada per les jugadores. L’empresa també proveirà un codi d’un 10% de descompte en una selecció de productes als diversos clubs i escoles que formin part del projecte “UniKids”.

Attachment