NOVA EDICIÓ DE L’ACTE EMPRESA UNIKA A L’HOTEL MAS SOLÀ

NOVA EDICIÓ DE L’ACTE EMPRESA UNIKA A L’HOTEL MAS SOLÀ

Aquesta nova edició va comptar amb directius, representants d’empreses, membres del Club i les jugadores de l’Spar Girona. 

Més 180 persones es van reunir a l’Hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners per gaudir de l’acte Empresa Unika. A l’esdeveniment es va agrair a les empreses col·laboradores del club i també aspira a augmentar la implicació i la relació activa d’empreses del territori gironí al projecte de l’Uni Girona.

Tret de sortida
Queralt Bosch i Paula Amores van sorprendre a tots els assistents en inaugurar l’acte amb dues cançons. Seguidament, Francesc Bosch, membre del Consell Assessor, va iniciar els parlaments. “L’Uni és un producte molt potent que genera sentiment de pertinença. Hem de crear aliances sostenibles i compromeses. L’Uni té aquesta capacitat i dimensió. Des del consell volem generar i crear la marca Unika que engloba a 160 patrocinadors amb el repte d’arribar a 200”.

El torn del president de l’Spar Girona no es va fer esperar i Cayetano Pérez va destacar el creixement sostingut del club. “La petjada que ha creat l’Uni és important, no tan sols en el tema esportiu. Hem volgut fer-ho d’una manera sostenible. El club ha estat curós i cada any hem fet passes de creixement de manera sostinguda. Hem treballat pel bon bàsquet i crear diversió. Ha estat un creixement esportiu i social. Això ens fa grans”. Cayetano Pérez no va perdre l’ocasió per parlar dels reptes de l’Uni. “Tenim la sort que Girona és molt atractiva, però hem de subratllar el tema econòmic. Hem de buscar una professionalització del bàsquet femení. Com a club hem de fer créixer les estructures, més grans i competitives. El gran repte també és continuar en l’àmbit social, impulsar l’esport femení i que les més petites juguin a bàsquet.

Paraula dels patrocinadors
Un cop finalitzats els parlaments dels directius, es va donar lloc als patrocinadors. Joaquim Vidal, patrocinador principal i històric del club i referent del bàsquet d’elit gironí, va parlar dels canvis en el club i del valor de patrocinar a l’Spar Girona. “Estem aquí per engrandir la massa social del club. Formem part per ajudar i això vol dir invertir. Però això vol dir un intangible que dona la satisfacció per poder col·laborar amb un equip professional. Estem per ajudar a l’esport femení”.

“El projecte de l’Uni té la capacitat d’adaptació i entendre les necessitats de cada un. I la capacitat de fer coses extraordinàries durant la temporada. És un club molt diferent i actiu amb qualsevol col·laboració”, va destacar Pau Jordà, Director General de l’Espai Gironès.

Anna Fabregas, Directora General de Camps Motor, va celebrar la seva assistència amb un discurs reivindicatiu, guanyant-se la gran ovació dels assistents. “Fa uns anys hauríem parlar d’esport femení com un repte. Avui ho podem celebrar. L’esport femení està en auge. És fantàstic veure el talent, i el talent no entén de sexes. El segon punt és per la reivindicació. Encara ens queda molt per fer per igualar per aquesta bretxa. Per acabar, hem de parlar de la dimensió. No deixa que som petits i això significa fer-ho a la nostra manera. Som del territori i busquem recursos des d’on sigui per fer-nos veure i per competir. Jo crec en aquest ADN. En la feina ben feta. Això que sempre ho he vist en el club. Hem de lluitar dia a dia, tant dins com fora de la pista”.

La importància dels actes
Aquests esdeveniments han resultat molt productius pel club, i és que diferents empreses s’han adherit a la família de l’Uni Girona. Un gran exemple és Ginvest. “D’aquestes trobades surten oportunitats. Com a patrocinadors l’experiència és molt positiva. La nostra empresa vol reflectir els valors de l’Uni i ho afegim la proximitat de territori. Hem de fer les coses amb un punt de vista de responsabilitat social sense que ens ho demanin. Ho hem de fer per millorar”, va explicar Carles Planas, Director General de Ginvest.

“Tot i les dificultats econòmiques el club tira endavant, però també hem de parlar de l’apartat social. Al barri no hi havia oportunitats en l’esport i actualment hi ha més de 250 joves fent activitats. Òbviament l’Uni hi ha col·laborat. Al barri hi ha molta bretxa i gràcies a la col·laboració les nenes poden fer esport, no només bàsquet. Van venir per impulsar. Això ho fa un club de referència”, argumentava Jaume Sanabras, Fundador de GironaEst.

Laia Palau va concloure els parlaments amb un vídeo. “L’Uni és un club de persones i d’intencions. Volem ser propers, crear territori, xarxa… i volem estar junts”. L’acte va finalitzar amb un dinar a càrrec del restaurant Mas Solà, amb vins de Terra Remota i cava Canals & Munné i amb una sobretaula amb degustació de Gintònics premium a càrrec de Beveland.

Sobre Empresa Unika
Aquest projecte neix gràcies al projecte Empresa Unika, un consell assessor extern al club que, de manera totalment desinteressada, ajuda a l’UNI a fer arribar el projecte a les empreses.

Empresa Unika és un esdeveniment en què es vol agrair a les empreses col·laboradores del club i que també aspira a augmentar la implicació i la relació activa d’empreses del territori gironí al projecte de l’Uni Girona.

 

 

 

Attachment