L’UNI TORNA A LA LF ENDESA AMB VICTÒRIA CONTRA EL LUGO

L’Spar Girona ha tornat de l’aturada FIBA de la millor manera possible: amb un triomf sòlid per aconseguir la cinquena victòria a la lliga. Un segon i tercer quart magistral en atac han sentenciat el xoc i les de Laura Antoja s’han imposat al Pazo per 54 a 77. Fins a quatre jugadores han superat els dobles dígits en anotació, destacant els 14 punts de Marianna Tolo.

De parcial en parcial
Gran inici de l’Spar Girona que en els primers tres minuts ha dominat en els dos costats de pista, destacant el parcial de 0 a 11 en el marcador gràcies a un joc coral (punts Ygueravide, Magarity, Tolo i Canella, 0 a 11). Aquesta bona dinàmica l’ha frenat el Lugo des de la llarga distància, i Rodriguez i Herlihy han obligat a Antoja a pausar el joc (8 a 11). Les solucions s’han fet esperar, però els punts finals de Giedre i Bertsch han situat el +5 en el marcador (12 a 17).

Bona dinàmica ofensiva
El segon assalt ha estat dominat de principi a final per les gironines. Giedre i Faustine, des de la llarga distància, han castigat primer a les gallegues (14 a 22). El temps mort local no ha canviat la nostra dinàmica ofensiva i Bertsch i Tolo han posat el +12 (16 a 28). De nou, Pernas ha buscat solucions i el Lugo ha començat a funcionar en atac. No obstant això, una Magarity molt encertada sota cistella i un triple final d’Ygueravide han tornat a diferenciar a l’Spar (8 punts Magarity, 28 a 41).

Domini absolut
Amb els deures quasi fets, les de Laura Antoja han sortit a la segona part a sentenciar el xoc. De fet, en els primers minuts les gironines han aconseguit imposar-se amb claredat (30 a 52). Si la diferència no era suficient, Kelsey Mitchell ha fet 11 punts sense fallar cap tir i en només 11 minuts, situant el +22 en el marcador (43 a 65).

Amb el partit liquidat i també amb cansament a les cames, l’Uni ha baixat intensitats i l’Ensino ha castigat els espais (52 a 69). Una situació que ha portat a Antoja a demanar temps mort per, seguidament, anotar Tolo des de la mitja distància (52 a 71). L’entrada de Laura Peña ha millorat el joc de l’equip i Tolo i Magarity han tancat el marcador (54 a 77).