UN IMMENS SPAR GIRONA ACABA AMB LA IMBATIBILITAT DEL PERFUMERÍAS AVENIDA (Perfumerías Avenida 69 – 77 Spar Girona)

UN IMMENS SPAR GIRONA ACABA AMB LA IMBATIBILITAT DEL PERFUMERÍAS AVENIDA (PERFUMERÍAS AVENIDA 69 – 77 SPAR GIRONA)

Ho va dir Laura Antoja a la prèvia del partit: “hem d’arribar vives als últims cinc minuts”. No només s’han complert les paraules de la segona entrenadora, sinó que l’Spar Girona ha fet els deures en el tram final del tercer quart. Amb una brillant actuació de Rebekah Gardner (20 punts), les nostres jugadores han aconseguit arrabassar la imbatibilitat del líder de la LF Endesa (69 a 77).

Inici de partit complicat per a l’Spar Girona que ha vist com el Perfumerías, amb l’extra pass, atacava des del triple de la mà de les germanes Samuelson (6 a 0). Amb un ritme de partit molt alt per part de les locals, l’Uni Girona ha trobat una via d’entrada des de la mitja distància: Julia Reisingerová, amb 4 punts, i una excel·lent Gardner, amb 8, s’han encarregat de dirigir a l’Uni a empatar el xoc a 16. L’entrada del partit de les nostres ha portat a l’entrenador local a fer canvis en el sistema, trobant una alternativa amb Fasoula i en el tir lateral (25 a 18).

Un segon quart de bona defensa

Amb un +7 a favor de l’Avenida, les d’Alfred Julbe han intensificat la defensa i, atacant des del darrere, Íñiguez s’ha vist obligat a demanar temps mort per les dues accions de Binta (25 a 22). Però a vegades, en aquests partits d’alt nivell, la solució passa pel talent individual i Copper, amb dos 2+1 consecutius ha aconseguit allunyar al Perfumerías del marcador. Amb bones maneres, les nostres no només han tornat a entrar al partit -cistelles de Julia i Frida-, sinó que han aconseguit la tercera falta de l’americana (34 a 32). Finalment, les ganes d’imposar un ritme de partit han superat als dos conjunts i a la mitja part el clàssic s’ha quedat a terres de ningú (36 a 36).

Objectiu: arribar vives al final

Cinquena marxa posada de l’Spar Girona, que ha iniciat el tercer quart amb molt bona punteria -cistella de Reisingrová i tirs lliures de Rebekah, 36 a 40-. Tot i l’estil vertical de l’Spar, que ha dominat el tir de la mitja distància gràcies a una espectacular Rebekah Gardner, Copper i Katie Lou Samuelson s’han encarregat d’empatar el xoc a 45. De fet, aquesta última, des de la personal, ha posat el +2 a l’Avenida (18 punts). Amb igualtat màxima en el marcador, el Würzburg ha pressionat en tot moment per intimidar a les gironines, però l’esquema de l’Uni no s’ha desquadrat en cap moment i de fet, Giedre Labuckiene, amb 5 punts consecutius, ha agafat responsabilitat a la zona. Seguidament, Laia Palau ha trobat a l’exterior a Flores (50 a 55). L’espectacle de la pivot ha continuat en els últims dos minuts, que amb un tap i amb un altre 2+1 ha distanciat a l’Uni. Finalment, un tir de mitja distància de Flores i una jugada elèctrica de Rebekah han posat la màxima de l’Spar al partit (+10, 52 a 62).

Un altre cop al partit, Copper ha liderat els primers atacs del Perfumerías Avenida (55 a 64). Si l’americana ha destacat a les files del conjunt local, la seva companya Katie Lou Samuelson no s’ha quedat enrere, i és que liderant els atacs, les de Salamanca s’han aproximat (59 a 66). Seguidament, Carlie, des de la llarga distància ha castigat a l’Uni. La pausa ha anat bé per a les nostres, que han pogut respirar una mica de l’ambient del Würzburg i en la primera acció, Reisingerová no ha perdonat des de sota cistella (62 a 69). La txeca, amb ganes de més, no ha dubtat en tirar des de la llarga distància i l’Uni ha tornat a posar el +10. A falta de dos minuts,  l’Spar Girona ha seguit sumant des de la personal, emportant-se el clàssic per 69 a 77.