Alfred Julbe: “Estem aquí per intentar-ho al màxim”

Alfred Julbe: “Estem aquí per intentar-ho al màxim”

Foto: Euroleague Women

“Una bona manera de començar aquesta bombolla era el primer partit nostre. El Riga, malgrat que avui han perdut de molt contra nosaltres, a la primera bombolla van ser molt competitives. Era un partit com qualsevol d’aquest nivell. Presentava unes condicions que hem resolt molt bé”, destacava Alfred Julbe després de la victòria contra el TTT Riga.

A diferència del matx de l’altre dia contra el Clarinos, el nostre entrenador s’ha mostrat satisfet pel joc de l’equip. “Estic molt content de la manera que hem fet totes les coses, destacant la defensa i destacant la capacitat d’estar a prop. El camp defensiu en el qual hem progressat bé com la capacitat de tapar”.

Tot i la gran actuació defensiva, el nostre conjunt ha resolt molt bé el partit, imposant-se per un contundent 82 a 52. “En atac, al principi contagiats d’aquestes ganes. Una mica precipitats en el primer quart, però content en general de tot el partit. Bona cosa per nosaltres resoldre d’aquesta manera. El missatge és que estem aquí per intentar-ho al màxim per passar i ser dels 8 millors equips d’Europa”.

Attachment