LA PRÈVIA | UMMC EKATERINBURG – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | UMMC EKATERINBURG – SPAR GIRONA

Quan parlem de l’Ekaterimburg parlem amb respecte. Les campiones d’Europa no coneixen la derrota des del 22 de desembre de 2019 -el Dynamo Kursk es va emportar la final de la Copa Russa per 84 a 71-. Des de llavors, porten 33 victòries consecutives,  distribuïdes de la següent forma: 10 d’Euroleague Women i 23 de Lliga Russa. Si a aquest equip dominador li sumem la nova incorporació, Brittney Griner, i que ja es va imposar a Fontajau, la paraula respecte es queda curta.

“Aquesta vegada, quan dic que aquest partit serà complicat, és més veritat que totes les altres vegades. Davant hi ha un equip amb una constel·lació de grans jugadores. Penso que tothom威而鋼
que tingui interès en aquesta prèvia ja coneix aquest grup de jugadores, amb molt de nivell en totes les posicions”, destaca el nostre entrenador de la qualitat de l’Ekaterinburg.

Tot i les ganes de competir de les gironines, Alfred Julbe no nega que l’equip ja pensa amb la final de divendres. I és que si l’Spar s’imposa al Famila Schio, el nostre conjunt serà per primera vegada Top 8 d’Europa. “Hi ha una complicació afegida. En 24 hores respecte a aquest partit ens enfrontem un dels partits més importants de la història de Girona”.

D’aquesta manera, “la direcció de partit es complica. Serà difícil de gestionar per diferents motius. Tenim un grup que ens costarà de gestionar. Hem de ser conscients que l’endemà ens ho juguem tot”, finalitza Alfred. Per sort pel nostre entrenador, per aquest partit disposarà de totes les jugadores.

Attachment