Alfred Julbe: “Ha sigut una de les nostres millors versions”

Alfred Julbe: “Ha sigut una de les nostres millors versions”

Ho va destacar Laura Antoja a la prèvia i ho ha confirmat Alfred Julbe a la roda de premsa post partit. El pavelló del Landes és, possiblement, la pista més complicada. Pel nostre entrenador, la victòria va ser “un partit molt dur, molt complicat, amb un pavelló que anima molt. Tot i aquesta pressió, l’afició ha sigut molt honesta i respectuosa amb nosaltres”

Tot i la bona dinàmica de l’Uni, l’entrega de l’afició va encendre a les franceses, que van estar a punt de capgirar el marcador “Un partit de camp contrari amb totes les dificultats. Fins i tot, amb el gran avantatge, entre alguna errada nostra més el cansament el Basket Landes ha estat a punt de remuntar”, destacava Alfred Julbe.

Finalment, l’Spar Girona es va imposar contra un rival directe i ja se situa amb 3 victòries i 3 derrotes. “Nosaltres només podem guanyar partits o competir-los amb una de les nostres millors versions. Aquesta, amb coses per millorar, és una. Quan hem agafat distància, han anat més a tapar molt les penetracions, el joc interior, i ens ha costat més acabar de completar un partit rodó. Tot i això estic content”, va finalitzar Julbe.

 

Attachment