LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

Aquest dissabte a les 20:00 h  tindrà lloc la jornada 10 de la Lliga Femenina Endesa. El partit s’emetrà per Teledeporte.

No han perdut ni un sol matx a aquesta temporada a la LF Endesa on sumen 9 triomfs consecutius. A l’Euroleague Women són clars candidats a passar de ronda. Però tot i l’alt nivell del Perfumerías Avenida, l’Spar Girona arriba al clàssic amb ganes de superar al líder de la classificació.

Tot i la pressió del Würzburg, les gironines saben el que és guanyar a una pista complicada -un exemple és el darrer partit d’Euroleague Women-. D’aquesta manera, les d’Alfred Julbe intentaran allargar la bona dinàmica i el joc de les últimes jornades, i és que en cas de victòria, les nostres jugadores es reenganxarien al Perfumerías i al València en la part alta de la classificació.

A part de les ganes del clàssic, l’espectador podrà veure un gran duel entre Katie Lou Samuelson i Kennedy Burke. Ambdues jugadores no només estan destacant en els seus respectius conjunts, i és que les americanes també comparteixen vestuari a la WNBA.

EL RIVAL

Podriem destacar els noms de la temporada passada, com el potencial de Katie Lou Samuelson. Però com a gran novetat, el Perfumerías Avenida arriba amb una jugadora diferencial: Kahleah Copper. Amb dos partits a la competició estatal, l’americana està fent una mitjana de 12,5 punts per partit. Més sorprenent va ser el seu debut amb el Salamanca a l’Euroleague Women, ja que la jugadora va acabar amb 25 punts i 5 rebots.

Copper és una gran jugadora, de les millors a la WNBA aquest estiu. No la coneixem, però hem analitzat com posar-li les coses complicades. La resta també té molt de nivell”.”És un equip molt complet, així que serà un partit d’una exigència molt gran, ha destacat Laura Antoja respecte al Perfumerías Avenida.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

Laura Antoja té molt clar com l’Spar Girona es pot imposar a domicili. “Hem d’arribar al final de partit. Esperem que notin la pressió del final del partit, és allà on tindrem l’opció”. D’arribar amb vida al tram final, el nostre conjunt pot aconseguir la victòria en un dels pavellons més complicats de la lliga.

Attachment